Колеги,вчера си изгубих връзката с ключовете на която е и дистанционото за алармата.При купуване на колата получих само едно дистанционо и един ключ,алармата е слагана допълнително така че нямам резервни.Съвет какво да правим,колата няма и каско и почвам да се притеснявам.Май убърках раздела за което се извинявам.Грешен раздел -> Преместена. Модерирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгубих дистанционното на алармата, какво да правя?
Collapse
X
-
Re: аларма
Влизаш в профила на Ключар,там има ГСМ,звъниш и .....ekna написа:Колеги,вчера си изгубих връзката с ключовете на която е и дистанционото за алармата.При купуване на колата получих само едно дистанционо и един ключ,алармата е слагана допълнително така че нямам резервни.Съвет какво да правим,колата няма и каско и почвам да се притеснявам.Май убърках раздела за което се извинявам.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
-
Аз не разбрах-загубил си и дистанционното на алармата, и ключа или само дистанционното на алармата. Ако си загубил и двете, явно трябва да търсиш първо ключар, който да ти я отвори и после приключението продължава-ще сменяш ключалки, нов контактен ключ, а и заради паленето с код от оригиналния ключ-преобучаване на компютъра да пали без код, много кофти работа... Ако е по-малката беля - само дистанционното на алармата, ами отиваш в някой сервиз, който се занимава с аларми и те ще ти кажат за какви пари може да се намери нови дистанционно и дали си струва. Аз получих новата си кола със страхотна аларма "Viper", но и на двете дистанционни платките (многослойни) леко счупени и изпращат импулс когато си искат. Понякога хващат от първи път, но един път ми се наложи до 1 часа през нощта да се мъча да я отворя... Питах, поискаха ми 50 лв. за едно ново дистанционно?! И предпочетох да си сложа за 130 лв. чисто нова аларма с вечна гаранция и 3 г. гаранция на двете дистанционни.ekna написа:Колеги,вчера си изгубих връзката с ключовете на която е и дистанционото за алармата.При купуване на колата получих само едно дистанционо и един ключ,алармата е слагана допълнително така че нямам резервни.Съвет какво да правим,колата няма и каско и почвам да се притеснявам.Май убърках раздела за което се извинявам.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Колега само дистанционото изгубих,ключа ми е отделно и май ще трябва да ходим до някой сервиз да ми кажат какво е положението.Благодаря за помощта.snake написа:Аз не разбрах-загубил си и дистанционното на алармата, и ключа или само дистанционното на алармата. Ако си загубил и двете, явно трябва да търсиш първо ключар, който да ти я отвори и после приключението продължава-ще сменяш ключалки, нов контактен ключ, а и заради паленето с код от оригиналния ключ-преобучаване на компютъра да пали без код, много кофти работа... Ако е по-малката беля - само дистанционното на алармата, ами отиваш в някой сервиз, който се занимава с аларми и те ще ти кажат за какви пари може да се намери нови дистанционно и дали си струва. Аз получих новата си кола със страхотна аларма "Viper", но и на двете дистанционни платките (многослойни) леко счупени и изпращат импулс когато си искат. Понякога хващат от първи път, но един път ми се наложи до 1 часа през нощта да се мъча да я отворя... Питах, поискаха ми 50 лв. за едно ново дистанционно?! И предпочетох да си сложа за 130 лв. чисто нова аларма с вечна гаранция и 3 г. гаранция на двете дистанционни.ekna написа:Колеги,вчера си изгубих връзката с ключовете на която е и дистанционото за алармата.При купуване на колата получих само едно дистанционо и един ключ,алармата е слагана допълнително така че нямам резервни.Съвет какво да правим,колата няма и каско и почвам да се притеснявам.Май убърках раздела за което се извинявам.FIAT STILO 1.2 16 V.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар