цена за згаваемите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колеги търся ключ
Collapse
X
-
Re: кола
точно това искам да си взема ключ от пунто да ми направят заготовка и да си прехвърля платката за дистанционното на централното в ключа, ащом чип-а от мк2 не става, ще изрежа единият ми син ключ и ще прехвърля неговият чип, че много ме дразни така да ми виси дистанционното на ключа, дали за централно или за аларма ми стои някак грозно. имам само 2 сини ключа, червен нямам. откъде мога да си намеря качествени кутиики от ключова за пунто мк2/стило със заготовка за ключ, но да са на вид като оригиналните, готов съм да отделя и повечко пари, но ще бъде след януари.kluchar написа:А иначе има и кутийки за згъваеми като на Стилоили като горните кутийки за централно -с място за платка
Коментар
-
Re: кола
централното си работи всмисъл с патрона на вратата утре ще пробвам дистанционните взех им батерии утре си взимам колата от боя, а алармата я махнах понеже не ми харесва да имам аларма по добре да си оключвам с ключа само.kluchar написа:ми трябва ама като не са ти дали той не ти е необходим чак толкова гледаш акумулатора да е наред и това е А тези дистанционни може и да работят ама трябва да се провери ако нещо може да е оправи да станат ако не в коша и едно централно с аларма и това е
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар