Еиии,голяма съм шматка!!! Оставих си количката, която ми служи толкова вярно да и падне акумулатора в студа. Последно я запалих в неделя, но понеже шофьорската врата не се отваряше,(щото замръзнала, а пък аз съм пак тъпо к...ле и не си намазах уплътненията със силикон)влязох от другата и не съм видял,че шофьорската останала леко открехната. Тя алармата пищя,но понеже имаше много силен вятър,всичко аларми пищяха и не и обърнах внимание. Днеска реших да запаля Ибизата,алармата издаде само няк’къв лек вопъл като пребито куче и изобщо не понечи да отвори вратите.Ами сега  Ключалки на вратите нямам, нито на третата врата отзаде, даже и да вляза вътре, жило за предния капак пак няма, има машинка за отваряне,която бачка само на контакт.Ама последно като влязох в колата вчера,имобилайзера не се деактивираше,заради акумулатора. И сега така си го набих,че сам се чудя на акъла си!!
 Ключалки на вратите нямам, нито на третата врата отзаде, даже и да вляза вътре, жило за предния капак пак няма, има машинка за отваряне,която бачка само на контакт.Ама последно като влязох в колата вчера,имобилайзера не се деактивираше,заради акумулатора. И сега така си го набих,че сам се чудя на акъла си!!  Та въпроса ми е, някой знае ли ако успея да стигна до машинката за капака и подам 12в би ли трябвало да се отвори...
 Та въпроса ми е, някой знае ли ако успея да стигна до машинката за капака и подам 12в би ли трябвало да се отвори...  Друго, ако имобилайзера не се деактивира като заредя акумулатора, ако нешо се е прецакал(съмнява ме ама все пак)дали алармаджиите могат да го прескочат? Той си е контактен,прекъсва захранването но няма връзка с ЕКУ-то...Голямо съм келеме ама!!
 Друго, ако имобилайзера не се деактивира като заредя акумулатора, ако нешо се е прецакал(съмнява ме ама все пак)дали алармаджиите могат да го прескочат? Той си е контактен,прекъсва захранването но няма връзка с ЕКУ-то...Голямо съм келеме ама!!

Ключалки на вратите нямам, нито на третата врата отзаде, даже и да вляза вътре, жило за предния капак пак няма, има машинка за отваряне,която бачка само на контакт.Ама последно като влязох в колата вчера,имобилайзера не се деактивираше,заради акумулатора. И сега така си го набих,че сам се чудя на акъла си!!
 Ключалки на вратите нямам, нито на третата врата отзаде, даже и да вляза вътре, жило за предния капак пак няма, има машинка за отваряне,която бачка само на контакт.Ама последно като влязох в колата вчера,имобилайзера не се деактивираше,заради акумулатора. И сега така си го набих,че сам се чудя на акъла си!!  Та въпроса ми е, някой знае ли ако успея да стигна до машинката за капака и подам 12в би ли трябвало да се отвори...
 Та въпроса ми е, някой знае ли ако успея да стигна до машинката за капака и подам 12в би ли трябвало да се отвори...  Друго, ако имобилайзера не се деактивира като заредя акумулатора, ако нешо се е прецакал(съмнява ме ама все пак)дали алармаджиите могат да го прескочат? Той си е контактен,прекъсва захранването но няма връзка с ЕКУ-то...Голямо съм келеме ама!!
 Друго, ако имобилайзера не се деактивира като заредя акумулатора, ако нешо се е прецакал(съмнява ме ама все пак)дали алармаджиите могат да го прескочат? Той си е контактен,прекъсва захранването но няма връзка с ЕКУ-то...Голямо съм келеме ама!!

Е сега ако хвана някой гаден крадец ще ми я отвори за 5 минути сигурно ама! Ключарите няма да ми помогнат, ама дали алармаджиите се справят с имобилайзерите.Тоя моя сигурно не е проблем, а пък и аз като никога не внимавах в часовете по ел.техника и електроника сега ми се връща тъпкано! На първо време ще се боря с капака.
Е сега ако хвана някой гаден крадец ще ми я отвори за 5 минути сигурно ама! Ключарите няма да ми помогнат, ама дали алармаджиите се справят с имобилайзерите.Тоя моя сигурно не е проблем, а пък и аз като никога не внимавах в часовете по ел.техника и електроника сега ми се връща тъпкано! На първо време ще се боря с капака.

Изобщо какво да ти кажа, наредих се сам много професионално! Ще пиша пак утре когато ще имам време да действам!ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ за всички отговори и насоки!!!!!
 Изобщо какво да ти кажа, наредих се сам много професионално! Ще пиша пак утре когато ще имам време да действам!ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ за всички отговори и насоки!!!!! 

Отворих колата. Махнах мрежата на маската, която за щастие беше захваната със скоби тип ’’миша опашка’’ както им казват,
Отворих колата. Махнах мрежата на маската, която за щастие беше захваната със скоби тип ’’миша опашка’’ както им казват,maska.jpg) със наистови усилия и сложна чупка в китката достигнах до машинката!
 със наистови усилия и сложна чупка в китката достигнах до машинката! ma6inka.jpg) Отворих капака, заредих си акумулатора, имобилайзера го деактивирах, почистих му контактите. всичко е на 6!
Отворих капака, заредих си акумулатора, имобилайзера го деактивирах, почистих му контактите. всичко е на 6! Ех, ако всички проблеми се решаваха така...
Ех, ако всички проблеми се решаваха така...

Коментар