Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задната врата на Fiat Stilo не се отваря/затваря

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Задната врата на Fiat Stilo не се отваря/затваря

    Днес сутринта отворих задната дясна врата и като я засилих да я затворя тя отскочи обратно към мен. Явно механизма, който трябва да я затвори не сработи. Дръжката отвън като я дръпна и не се връщаше, все едно беше откачена. Опитах няколко пъти да я затворя и накрая се получи. След това опитах да я отворя, отново без успех. Включвах и изключвах централното, но без промяна. Не се отваряше нито отвън, нито отвътре. Нямам ясен спомен, но при заключена кола, когато опитвах отвътре сякаш повдигаше лостчето за заключване, но вратата не се отваряше. Отвън дръжката продължаваше да се чувства като откачена от механизмите, когато я движа с ръка.

    След работа положението бе без промяна. И реших, че ще ходя на ключар. Ударих вратата в близост до дръжката и като се опитах отново да я отворя вече работеше. Отваряше се и отвън и отвътре. По-късно веднъж сякаш не "хвана" от едно затваряне и се наложи отново да я затворя.

    ​​​​​​​ Имате ли представа на какво може да се дължи това? Ако отида на ключар дали ще се разбере какво трябва да се ремонтира при положение, че в момента е наред?
    Fiat Stilo 1,9 JTD
Working...
X