Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с отключването на Шофьорската врата Браво 2

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с отключването на Шофьорската врата Браво 2

    Имам еднин много дразнещ проблем с Бравото отскоро и не мога да разбера откъде идва. Като цяло всички врати за заключват без проблем с дистанцинното, но при отключване с дистанционното се отключват всички врати без шофьорската. Това се случва много често, но понякога макар и рядко и тя се отключва. С ключ си се отваря без проблем. Искам да отбележа, че моторчето не се чува как отключва в този, но си нарправих експеримент да вляза от пасажерската страна и само докосна дръжката и дърпам съвсем леко без дори да ползва жилото и се чува как се отключва от ел. моторчето. Въпреки това разглобих вратата и проверих моторчето и си работи без проблем. По някаква причина не се сработва когато се опитвам да отключа с дистанционното. Кабелите са здрави. Механизмът е смазан. Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо?

    Преместена.
    Модераторски екип на fiatforum.bg
    Последна редакция от yeksuh; 13.03.2023, 10:21.

    #2
    А защо не опиташ да размениш моторчетата на вратите за да си сигурен, че не е от него.
    Fiat Punto 1.9 JTD 2000 - ex
    Fiat Stilo 1.9 JTD 115 - now

    Коментар


      #3
      Взех си втора употреба брава, смених я и всичко тръгна. Според мен нещо вътре се е прецакало, но нямам време и не ми се занимава да я разглобявам да гледам какво точно. Но стара брава със сигурност я тествах и преди това като и подавах напражение и си работеше, но явно нещо друго има.

      Коментар


        #4
        не разбрах дали външната дръжка е сменена? Ако да, как си прехвърли старата ключалка?

        Коментар


          #5
          Дръжка не съм я сменял, само бравата, понеже в нея има електроника и там беше сдала багажа. Просто отваряше когато си поиска Ако питаш за ключалката, тя се сменя много лесно. Дори да си вземеш втора употреба ключалка от друга кола, даваш го на ключар и ти го пренарежда по твоя ключ. Капачето около ключалката се сваля и се сменя също, ако вземеш от друг цвят кола.

          Коментар

          Working...
          X