Имам само 1 дистанционно и искам да си направя второ.Как става номера?Алармата не знам каква е.Дистанционното е GT:Ако има някой който се занимава с такива работи в Пловдив направо утивам при него!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам само едно дистанционно искам второ!Как?Къде?
Collapse
X
-
Re: Имам само едно дистанционно искам второ!Как?Къде?
Няма да намериш никъде.Не хаби време и нерви.Слагай нова аларма!!!!npace написа:Имам само 1 дистанционно и искам да си направя второ.Как става номера?Алармата не знам каква е.Дистанционното е GT:Ако има някой който се занимава с такива работи в Пловдив направо утивам при него!Fiat Bravo 1.9 JTD
-
Вярно че не е в Пловдив, но може все пак да направиш запитване тук: http://sts.911.bg/a2/firm.asp?id=2666Може да те насочат нещо ...На мен са ми правили дубликат на дистанционно...Успех!
Коментар
-
u_bo
иди на Кукленско до Бош-а, там има един магазина лъскав за авто-аудио и аларми.там ще ти прочетат дистанционното и ще ти дадат ново, но ще трябва и дда се програмира в колата (около 3 до 5 лв. за 2 минути работа)
Коментар
-
Правят дубликати, но знам къде в Русе, за Пловдив, освен да ги питам тия тука дали имат възможнодт да питат фирмата в София, която дефакто програмира дистанционните, защото трябва да ти прочетат кода на това което имаш.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Да имаш случайно някакви точни координати?Фирмата как се казва,телефон?Кой да търся там?И други днес ми казаха че било най добре нова аларма но все пак излиза доста по евтино само едно ново дистанционно нали!?u_bo написа:иди на Кукленско до Бош-а, там има един магазина лъскав за авто-аудио и аларми.там ще ти прочетат дистанционното и ще ти дадат ново, но ще трябва и дда се програмира в колата (около 3 до 5 лв. за 2 минути работа)
Коментар
-
u_bo
Кукленско шосе .. между 9-ти номер и 11-ти номерnpace написа:Да имаш случайно някакви точни координати?Фирмата как се казва,телефон?Кой да търся там?И други днес ми казаха че било най добре нова аларма но все пак излиза доста по евтино само едно ново дистанционно нали!?u_bo написа:иди на Кукленско до Бош-а, там има един магазина лъскав за авто-аудио и аларми.там ще ти прочетат дистанционното и ще ти дадат ново, но ще трябва и дда се програмира в колата (около 3 до 5 лв. за 2 минути работа)
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар