мерси за отговора колега.буксите са здрави и стабилни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полезна информация за Fiat CODE
Collapse
Важна тема
X
X
-
С Мареата (1999г.) не дойде карта с Fiat CODE, червения ключ е на лице. Въпроса е как мога да си намеря кодовете от пустата карта и да си ги запиша, че ми се иска да ги има. :DТова със залепянето на чипа трябва да стане, но според мен не е много добре да залепяш чипа точно от червен ключ.krasisk написа:колеги, имам само 1 червен ключ. Ще имам ли проблем ако залепя чипа от червения ключ върху приемника на ключалката за да си извадя обикновен резервен ключ и така да елиминирам имобилайзера1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар
-
Колеги,имам проблем,който немога да разбера!Сутринта отидох на работо и заключих колата с дистанционното/синия ключ/,след работа си тръгвам и ...дистанционното не действа-неотключи калата.Червеното диотче свети но нищо,отключих с ключа и писна алармата,докато натисках бутончето на ключа тя спря да пищи....и запалих.Тръгвайки видях,че червения диот на средната конзола мига и докато се чудих какво иска...колата изгасна!Няма палене,прибрах се и взех ключа на алармата и обратно,изключих алармата но колата пак не пали!Привечер ще я дотегля до нас/сега трафика е голям/ но незная откъде да я подхвана
Дайте съвет,какво да търся.Изчетох цялата тема но бъкел неразбирам от английски а и децата ми ги нъма в града
П.С.Купих колата само с 1 син ключ.
MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Коментар
-
Re: кола
Да,CODE гасне.Ще огледам бушоните и релетата.....и ще пиша.kluchar написа:А какво свети като не пали колат CODE гасне ли отвори корите отколо бушоните или волана би трябвало да има някъде реле -шунтирай го та да пали -някъде може да има прерязана главна жица и да има реле .MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
Коментар
-
Изтеглих колата до блока,прегледах бушони и релета,до кабели не стигнах,но ми направи впечатление,че когато включа алармата,диота на средната конзола започва да мига както мига при вкючена аларма но като че ли неприема сигнал от ключа!Как мога да проверя дали ключа излъчва там каквото трябва?plamenHART написа:Да,CODE гасне.Ще огледам бушоните и релетата.....и ще пиша.kluchar написа:А какво свети като не пали колат CODE гасне ли отвори корите отколо бушоните или волана би трябвало да има някъде реле -шунтирай го та да пали -някъде може да има прерязана главна жица и да има реле .MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
Коментар
-
Четох доста, но прекалено голяма информация има в тази иначе много полезна тема. Ще бъда кратък:Светва CODE, не свети лампата за маслото, помпата не включва. Елкон-а показва че компютъра не разпознава ключа, нито синия нито червения. Това след ремонт на двигателя, една седмица без акумулатор.Какво правим?1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Въпросче
Здравейте, имам 1 въпрос тъй като не намерих отговор в различните форуми дано тука намеря. Карам Фиат брава 1.9 JTD 1999 година . Имам задодска аларма но нещо се прецака един от бушоните на таблото и не ми отчиташи ни обортомер ни километраж смених въпростният бушон само че след това не ми бачкшаше алармата имам 3 ключа 2 сини и 1 кафяв всичките работят смених им батерийките светят като натисна копчетата за аларма централното също но просто явно колата не долавя сигнал от ключовете някъква помощ? Благодаря ви !
Коментар
-
Батерийте си седат ключовете бачкат , светят как така да го препрограмирам .. а колкото до новата аларма замислих се да не сложа ама като имам заводска защо да слагам нова ?kluchar написа:не е требвало да махаш батерийте трябва да препрограмира централното или да си сложиш друга аларма
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар