Колеги от известно време не мога да си отворя задна дясна врата.Вътрешната дръжка стои все едно е дръпната ,но нито се отключа нито се отваря.Моля ако някои е имал подобен проблем да пише.Благодаря.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Проблем със задна дясна врата стило

Collapse

X
- 

Re: Проблем със задна дясна врата стило

Аз така не можех да отварям задна врата,нито заключване,нито отключване(цялата беше блокирала) на Пунто МК1 и причината беше в една бобинка.Владос написа:Колеги от известно време не мога да си отворя задна дясна врата.Вътрешната дръжка стои все едно е дръпната ,но нито се отключа нито се отваря.Моля ако някои е имал подобен проблем да пише.Благодаря.Fiat Punto MK1 1.2 60 hp, 99`

- 

Аз на Пунтото я разглобих в затворено положение... Не знам при теб как е,но аз махнах болтовете които са на дръжката,след това и ръчката на прозореца,накрая кората.П.П. Ръчката за сваляне на прозореца е със зегерка-гадно се маха(поне на Пунто Мк1 )Владос написа:С отключване и заключване не става,явно опира до разглобяване,но не знам от къде да започнаFiat Punto MK1 1.2 60 hp, 99`
 Коментар
- 

Здравейте, имам идентичен проблем. Вероятно също се дължи на жилото или щангата някъде около самата брава. Можете ли да дадете малко по-конкретно описание как да достигна до палеца на ключалката при отворено стъкло... Ако успея да отворя вратата по този начин след това трябва да я разглобя изцяло, включително вътрешната ламарина ако правилно съм разбрал от дискусията? Благодаря предварително!
 Коментар
Реклама

Collapse

Коментар