Здравейте колеги,На морето съм и си загубих единствения ключ за Бравичката
Намерих човек, който може да я запали, но проблема е че има имобилайзер и не прави контакт.Имам оферта за 250лв. да се изкара нов ключ от майстор от Бургас (150лв. услуга + 100 пътни разноски до Арапя)Има ли начин проблема да се реши по-евтино? Не разбирам много от коли и много бих се радвал ако ме посъветвате.Мерси предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СПЕШНО загубен ключ от ФИАТ Брава 2000г.
Collapse
X
-
Re: СПЕШНО загубен ключ от ФИАТ Брава 2000г.
бах тея пътни разходи...??!?! да няма да идва със ЗИЛ или танк!???niki2s написа:Здравейте колеги,На морето съм и си загубих единствения ключ за Бравичката
Намерих човек, който може да я запали, но проблема е че има имобилайзер и не прави контакт.Имам оферта за 250лв. да се изкара нов ключ от майстор от Бургас (150лв. услуга + 100 пътни разноски до Арапя)Има ли начин проблема да се реши по-евтино? Не разбирам много от коли и много бих се радвал ако ме посъветвате.Мерси предварително!
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
150 километра и минимум 2 часа път са си сериозни като време и разстояние. Но и за мен цената е висока. Защо не провериш в Царево за колесар под наем ( ако има кой да те дръпне до Бургас де) Или пък репатрак. Ако не намериш там, мога да звънна в Приморско за цени.kiselo написа:бах тея пътни разходи...??!?! да няма да идва със ЗИЛ или танк!???niki2s написа:Здравейте колеги,На морето съм и си загубих единствения ключ за Бравичката

Коментар
-
[quote="niki2s"]Здравейте колеги,На морето съм и си загубих единствения ключ за Бравичката
Намерих човек, който може да я запали, но проблема е че има имобилайзер и не прави контакт.Имам оферта за 250лв. да се изкара нов ключ от майстор от Бургас (150лв. услуга + 100 пътни разноски до Арапя)Има ли начин проблема да се реши по-евтино? Не разбирам много от коли и много бих се радвал ако ме посъветвате.Мерси предварително R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
колега убеден съм че прекъсва помпата защото съм го изпитал бях махнал и после забравих да сложа на мястото му релето на помпата светна ми кода и помпата не работеше сложих си обратно релето kода изгасна и всичко си беше ок след това колата ми е пунто 2 1.2 спортингS_BANKOV написа:Това че прекъсва помпата не е вярно при фиат, това е прилагано при много стари дизели но не и пр фиат. Случайно да имаш някъде карта с кода или спомен какъв е кода?gergov 1973 написа:с какъв мотор е колата по принципимобилайзера прекъсва захранването към помпата има вариант да се шунтира релето на помпата но не е препоръчително да се кара така просто да отидех до сервиз иначе изключването на имобилайзера е около 100 лв
Коментар
-
Ела да го направиш на ТД100gergov 1973 написа:колега убеден съм че прекъсва помпата защото съм го изпитал бях махнал и после забравих да сложа на мястото му релето на помпата светна ми кода и помпата не работеше сложих си обратно релето цода изгасна и всичко си беше ок след това колата ми е пунто 2 1.2 спортингS_BANKOV написа:Това че прекъсва помпата не е вярно при фиат, това е прилагано при много стари дизели но не и пр фиат. Случайно да имаш някъде карта с кода или спомен какъв е кода?gergov 1973 написа:с какъв мотор е колата по принципимобилайзера прекъсва захранването към помпата има вариант да се шунтира релето на помпата но не е препоръчително да се кара така просто да отидех до сервиз иначе изключването на имобилайзера е около 100 лв
Колегата да дава 250 лв и да си решава проблема, пък като се прибере от почивка, да вземе да си извади резервен ключ. То и аз трябва да я свърша тая работа, ама да не дърпам дявола за опашката
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
колега аз имах првдвид че просто бях забравил да сложа релето след като го бях махнал и аз два дена се чудех от какво е но после видях грешката си и всичко се оправи не съм имал проблем с ключа или имобилайзераDido_Lyubenov написа:Ела да го направиш на ТД100gergov 1973 написа:колега убеден съм че прекъсва помпата защото съм го изпитал бях махнал и после забравих да сложа на мястото му релето на помпата светна ми кода и помпата не работеше сложих си обратно релето цода изгасна и всичко си беше ок след това колата ми е пунто 2 1.2 спортингS_BANKOV написа:Това че прекъсва помпата не е вярно при фиат, това е прилагано при много стари дизели но не и пр фиат. Случайно да имаш някъде карта с кода или спомен какъв е кода?gergov 1973 написа:с какъв мотор е колата по принципимобилайзера прекъсва захранването към помпата има вариант да се шунтира релето на помпата но не е препоръчително да се кара така просто да отидех до сервиз иначе изключването на имобилайзера е около 100 лв
Колегата да дава 250 лв и да си решава проблема, пък като се прибере от почивка, да вземе да си извади резервен ключ. То и аз трябва да я свърша тая работа, ама да не дърпам дявола за опашката 
Коментар
-
Това не означава, че имобилайзера блокира само релето за помпата, а че блокирането на това реле е част от функциите на имобилайзера. Но няма да мине номера само с едно кабелче на фабричен имобилайзер, освен при Москвич и Жигула
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
да така е прав си аз споделям при мен какъв беше проблема то ако беше с едно кабелче функцията на имобилайзера е излишнаDido_Lyubenov написа:Това не означава, че имобилайзера блокира само релето за помпата, а че блокирането на това реле е част от функциите на имобилайзера. Но няма да мине номера само с едно кабелче на фабричен имобилайзер, освен при Москвич и Жигула
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар