Снощи спрях на поляната и сутринта и едни пичове решили да ме изместят назад и настрани, както колата си е на скорост че им пречела.
Възможно ли нещо да се е повредило по мотора ако е превъртял назад? По конкретно помпата за високо налягане и вакум помпата не знам какво ще им се случи ако се завъртят назад?За мотора предполагам не е проблем завъртането на обратно.
Да се притеснявам ли?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Влачиха ми колата назад при включена първа скорост?
Collapse
X
-
Влачиха ми колата назад при включена първа скорост?
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Ако е лашкана лошо ли ?Незнам дали са превъртели гумите, отдолу беше замръзнала кал и имаше следи от гуми където са я дръпнали.pyntoto написа:Ако не е лашкана не и пречи.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Re: Влачиха ми колата назад при включена първа скорост?
.Колега не разбирам какъв ти е проблема,не можеш да запалиш ли,не ще да се завърти мотора ли.Ако толкова си се панирал дигни едно от предните колела,включи на 5та и превърти леко напред.Ако е ударила клапаните тя не може да превърти.Ново презацепване и си отново готов да те местят.infineon написа:Снощи спрях на поляната и сутринта и едни пичове решили да ме изместят назад и настрани, както колата си е на скорост че им пречела.
Възможно ли нещо да се е повредило по мотора ако е превъртял назад? По конкретно помпата за високо налягане и вакум помпата не знам какво ще им се случи ако се завъртят назад?За мотора предполагам не е проблем завъртането на обратно.
Да се притеснявам ли?Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
Сигурно си бил спрял според правилата, та затова... Каквото и да е станало, станало е, погледни само дали агренажа е здрав и пали смело.infineon написа:Снощи спрях на поляната и сутринта и едни пичове решили да ме изместят назад и настрани, както колата си е на скорост че им пречела.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Не то колата си върви палих я, ама просто се чудех дали нещо може да да дефект от дърпането.Иначе не че не съм бил спрял по правилата, това става на село, искали да минат с неква голяма машина, ама ги мързяло да ме будят и за по лесно с трактора и с едно въже хората рекли да го преместят горкото лъвчеYavor написа:Сигурно си бил спрял според правилата, та затова... Каквото и да е станало, станало е, погледни само дали агренажа е здрав и пали смело.infineon написа:Снощи спрях на поляната и сутринта и едни пичове решили да ме изместят назад и настрани, както колата си е на скорост че им пречела.
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Не е така, автомобил влачен на скорост и при това дизел може да направи голяма бела. Но щом е запалила и се е движила няма проблем и бел малкия дявол.jeniro написа:Една гарга ми е нацвъкала джама-дали и има нещо на скоростната кутия.Не че колата не върви...ама се притесних
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар