Колеги, кулера ми е целия в масло отвън и вътре има доста масло и пуши от маркуча леко като е запалена... искам да ви питам дали това е признак за почти развалено турбо. Благодаря Ви предварително! :]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за турбо на Bravo 1.9 JTD
Collapse
X
-
Re: Въпрос за турбо на Bravo 1.9 JTD
Ами не!nIk3tyyy написа:Колеги, кулера ми е целия в масло отвън и вътре има доста масло и пуши от маркуча леко като е запалена... искам да ви питам дали това е признак за почти развалено турбо. Благодаря Ви предварително! :]Fiat Bravo 1.4 12v Ex.
Alfa Romeo 147 1.9 jtd
Alfa Romeo 147 1.9 jtd
-
Re: Въпрос за турбо на Bravo 1.9 JTD
ами каква може да е причината..west421 написа:Ами не!nIk3tyyy написа:Колеги, кулера ми е целия в масло отвън и вътре има доста масло и пуши от маркуча леко като е запалена... искам да ви питам дали това е признак за почти развалено турбо. Благодаря Ви предварително! :]FIAT
Коментар
-
И аз това си мислех че не е от турбината. Иначе досега темата да е отишла в раздел продавам на части или да има заглавие "Не иска да изгасне и много пуши"chaveto написа:Маслото може да не е от турбината, по скоро идва от отдушника на мотора. Турбината ако пропусне масло става интересно
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
колеги имам турбина която пропуска масло и докато беше на колата единственото интересно беше че пушеше само при палене а не постоянно,дори бях шонтирал гейта и надуваше на максS_BANKOV написа:И аз това си мислех че не е от турбината. Иначе досега темата да е отишла в раздел продавам на части или да има заглавие "Не иска да изгасне и много пуши"chaveto написа:Маслото може да не е от турбината, по скоро идва от отдушника на мотора. Турбината ако пропусне масло става интересно
Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
и по моя въпрос според теб какво да направя...nsn написа:колеги имам турбина която пропуска масло и докато беше на колата единственото интересно беше че пушеше само при палене а не постоянно,дори бях шонтирал гейта и надуваше на максS_BANKOV написа:И аз това си мислех че не е от турбината. Иначе досега темата да е отишла в раздел продавам на части или да има заглавие "Не иска да изгасне и много пуши"chaveto написа:Маслото може да не е от турбината, по скоро идва от отдушника на мотора. Турбината ако пропусне масло става интересно
FIAT
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар