Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

TD 100 Относно пистовите ролки

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    TD 100 Относно пистовите ролки

    МОДА да не ТРИЕ ИНАЧЕ НИВИЖДАМ КАК СЕ ПОМАГАТЕ ТУК КАТО САМО ИЛИ БЛОКИРВАТ ХОРАТА ИЛИ ИМ ТРИЕТЕ ТЕМИТЕ!!!НЕГРАМОГНОТО МИ ПЕСАНЕ Е НИЩО СПРЯМО ТЕМИ / Продавам Даело или Анцузи и подобие / Ние ще си помагаме или ще се КРИТИКУВАМЕ ?Здравейте отново!!! В събота както си карах ми изчезна хидравликата отбих дигнах капака нищо наведой се да видя за масла и виждам че пистовия ми ремак на земята взех го и отидох на магазина взех нов в неделя тръгнах да го слагам сложих го запалих поработи минутка и почна да чатка нещо чата чата чатачата и спира свалих новия ремак и почнах да проверявам за луфтове щото забравих 10 мун по рано и на ролката на динамото леко прелопва другите са ОК Стария ремак беше накалцан лещо острани викам ще го сложа и така малко до пенеделник след обучението ми .... сутрената и на обяд паля и пак чатка ... но се оправя после отидох при моя човек за динамата и ми вика виж си обтягащата ролка как на една страна затова ти пада ремака.... вика до 2 дни пак ще падне викам ок ще го гледам ама и динамото за ремонт дали съм минал 2 км и на един завой сръчках и чух пата кюта и изгасих мотора... ремака почети излязал от ролката а маховика на вала го режи острани кажете ми моля нещо отидох до магазина и тая ролка ми струва 28 лева от мой хора... на мен ролката ли ми трябва или нещо друго там? и как се разглабя точно там Мерси предварително=====В събота, както си карах, ми изчезна хидравликата. Отбих, вдигнах капака, наведох се да огледам за теч на масло и видях, че пистовият ремък е на земята. Взех го, отидох с него в магазина и купих нов. В неделя го сложих. Запалих и колата поработи минутка, след което нещо започна да чатка.
    чата чата чатачата и спира
    Свалих новия ремък и започнах да проверявам за луфт, защото не го направих преди това. Ролката на алтернатора леко
    прелопва
    Останалите са наред. Старият ремък беше
    накълцан
    леко отстрани. Отказвам се! Останалото е в ненамален шрифт, който иска да си го чете.

    #2
    Е как да ти орговорим, като не можем да те разберем? Съсредоточи се, събери си мисълта и го напиши както трябва. Сбито, свързано и разбираемо. Вярвам ще успеем да помогнем. Към тия ролки има и обтяжна, която е с механизъм заедно и ако не е изряден механизма - измята ремъка.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

    Коментар


      #3
      От една страна си в нарушение на т. 1.6 от правилата на форума. Ама айде, да кажем, че не съм го видял. От друга страна си в нарушение на т. 1.7. от правилата на форума. Но да приемем, че подобно заглавие е съвсем ясно и описателно, от раз се разбира за какво ще си говорим. От трета страна си в нарушение на т. 1.8, като си копирал премахнатата тема, без да направиш ни най-малко усилие да промениш нещо, колкото и малко да е, само и само да е по-разбираемо. От четвърта, си в нарушение на т. 4.2. Ако смяташ, че има нещо нередно - отправи питането си по съответния начин, което е т. 4.3.Във връзка с всичко това, получаваш едно официално предупреждение и тъй като имам малко време, ще се помъча да ти редактирам мнението, а ти прочети внимателно ПРАВИЛАТА НА ТОЗИ ФОРУМ и ако си съгласен с тях - спазвай ги. Ако не - изходът е горе вдясно.

      Коментар


        #4
        Колега ОГИ, ти разби колегата с точките само. Човека има може би проблем а ти му се накара .
        Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
        харчи: DOSTA

        Коментар


          #5
          avent написа:
          Колега ОГИ, ти разби колегата с точките само. Човека има може би проблем а ти му се накара .
          Да си смени ролките заедно с механизма на обтягащата ролка.
          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

          Коментар


            #6
            Леле там в Антон сте опасни.Като гледам техническите ти познания са добри колкото правописа ти, така че закарай колата на майстор, сам няма да го оправиш.
            http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
            Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
            FIAT БРАВО 1.2 16v
            ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
            FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

            Коментар

            Working...
            X