Така де, като е недоволен да се отърва от нея и да не се главоболи...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Фиат Мареа 1,9тд комби
Collapse
X
-
Така де, като е недоволен да се отърва от нея и да не се главоболи...
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
И кое от изработката на фиат кара картерите да се пукат?То карай като изоглавен без да пазиш, па и Хамър да караш, ще се строши. И призовавам всички за малко намаляне на темпото. Няколко човека спамите тука...Или по темата - или в Общи приказки!vuldzhev написа:Точно това смятам да направя след като преди малко се проби картера(фиат препоръчвали със смяна на масло смяна и на картер
)както всички знаят пукат ги много та ако се отърва от гадния Фиат даже ще почерпа
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Е за 5 години и няколко смени на масло как пък не ми се проби картера? Че и масло не доливам. А точно на немската ми кола на 1000км доливах 1000мл. масло, щото го гореше заедно с бензина. Айде моля-моля. Ако искаш кола, която само да караш и да не правиш - е няма такава. За пет години словом ремонтите ми по Fiat Marea са следните:1. Основно обслужване при покупката2. Ремонт на датчик за скоростите - 5лв.3. Смяна датчик колянов вал - 64лв. + 5лв. труд4. Смяна термостат - 68лв. + 2 бири и няколко часа с приятел от форума5. Смяна на разни неща по ходова част - 2 носача, биалетки и 2 тампона на стабилизираща щанга - 200лв.6. Смяна на съединител пет години след покупката на автомобил втора употреба - 260лв. съединител + 150лв. репатриране и трудИ кое точно е скъпото??? Или да си купя дърт мерджан и да ме е яд, че карам кола на 20 години, но е Мерцедес? Не мерси...vuldzhev написа:Точно това смятам да направя след като преди малко се проби картера(фиат препоръчвали със смяна на масло смяна и на картер
)както всички знаят пукат ги много та ако се отърва от гадния Фиат даже ще почерпа
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Е за 5 години и няколко смени на масло как пък не ми се проби картера? Че и масло не доливам. А точно на немската ми кола на 1000км доливах 1000мл. масло, щото го гореше заедно с бензина. Айде моля-моля. Ако искаш кола, която само да караш и да не правиш - е няма такава. За пет години словом ремонтите ми по Fiat Marea са следните:1. Основно обслужване при покупката2. Ремонт на датчик за скоростите - 5лв.3. Смяна датчик колянов вал - 64лв. + 5лв. труд4. Смяна термостат - 68лв. + 2 бири и няколко часа с приятел от форума5. Смяна на разни неща по ходова част - 2 носача, биалетки и 2 тампона на стабилизираща щанга - 200лв.6. Смяна на съединител пет години след покупката на автомобил втора употреба - 260лв. съединител + 150лв. репатриране и трудИ кое точно е скъпото??? Или да си купя дърт мерджан и да ме е яд, че карам кола на 20 години, но е Мерцедес? Не мерси...vuldzhev написа:Точно това смятам да направя след като преди малко се проби картера(фиат препоръчвали със смяна на масло смяна и на картер
тоя твоя цитат много ми хареса.Ама той колегата май вече се отказа да спори,или е разбрал че е в грешка
Коментар
-
Офф:Колегата не ме интересува какво е разбрал и какво не, ама никак не ми харесва държанието му!Айде аз да отида да пиша във VW или BMW форума какви са боклуци?? Дали няма да ме баннат на второто мнение, а?А защо да сме длъжни да ги търпим тук?benzol написа:Ама той колегата май вече се отказа да спори,или е разбрал че е в грешка
Коментар
-
Има- мойта 1.3 мултиджет което минава още за модерен двигател си е с ламаринен картер.Преди 2 седмици го свалях и изчуквах като войнишко канчеDeqn написа:Еха искрено се радвам като слушам. Няма модерна кола да не е с алуминиев картер. Ако искаш да я караш като бъги купи си такова.
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар