Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo 1.9JTD мирише на сурова нафта като спра

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Fiat Bravo 1.9JTD мирише на сурова нафта като спра

    Колеги имам един проблем който ми е трудно да реша от къде се получава ! Карам си аз фиата върви ....спирам и ми мирише на сурова затоплена нафта .... колата почна да гори доста ,като я взех преди около 2 месеца с 7 литра минавах 140 км градско сега минавам едва около 95 .... фиата уж е чипосан , няма дим турбо дупката си я има като за сток жтд обаче върви та се къса и имам чувството че нафтата ми изтича от някаде на море ходих с нея и я засякох че ми гори 4 извън градско сега не съм я засичал .... Моля някой по-компетентен да ми каже каде да търся проблема и как да го отстраня ... а и турбината се омаслява... малко но все пак се омаслява а не ми гори масло !!!

    #2
    Прегледай много внимателно всички връзки на горивния филтър и на тоя клапан на помпата, дето влизат всички маркучи в него. Провери дали маркучите са добре затегнати и дали някой не е сцепен. Попий хубаво навсякъде, забърши да е съвсем чисто в тази част. Остави колата да загрее и да работи на място 10 минути, гледай за капки под нея. Провери пробката на филтъра дали е добре затегната.

    Коментар


      #3
      маркучетата за излишната нафта да не са се спукали и от там да губиш горивоа за турбината щом омаслява значи малко ти гори/губи масло
      Bravo 1.9d 97г

      Коментар


        #4
        Благодаря за бързия отговор ще направя всичко това в неделя (като почивам) и ще пиша относно резултатите

        Коментар

        Working...
        X