Колеги от скоро като я запаля сутрин пали и известни секунди се чуди кои пат да хване този проблем може ли да е от подгряващите свещи или е дюза какво е според вас Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареа тд 100 питане
Collapse
X
-
При мен това се случи като бях налял кофти нафта, но тук едва ли това е проблема...marinavtom написа:колега не искам да съм скептично настроен,ама първо си измери компресията.на-скоро имах такъв случаи с едно пунто.трудно пали и работи неравномерно пуши бяло отзад докато загрее.другото което можеш да видиш е дали не тече авансатора.ex FIAT Marea 1.9 TD100
Коментар
-
Не искам да съм лош пророк ,но осещам проблема на друго място.Не е задължително да съм прав!Провери си на първо време свещите.За да го направиш ще ти се наложи така или иначе да свалиш декоративния капак.Докато се ровичкаш там огледай моляте помпата за мазно.Дано няма!Само,че това претрисане ако не е свещ,значи е въздух,а имали въздух има и проблем който зрее като пъпка и скоро ще се спука!Успех!miro mareata написа:аз мисля че е от свещите явно не може да запали нафтата добре и за това го прави и то само сутрин след това пали по барзо от бензинова ззза мен е свещи но кажете и вие
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар