Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спортно филтърче

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Спортно филтърче

    колеги искам да си сложа на ТД-то филтърче, защото ми омръзна на 5000км да купвам филтри и да сменям.Какво ще препоръчате като вариант.Знам, чe може би всички ще се нахвърлите на JR или KN, ама нямам намерние да давам 150лв за филтър.Четох за едни YED , че също били качествени и са доста по ефтини, ..някой има ли наблюдение там.Далеч съм от мсълта да си купя нещо без марка за 10лв( някое китайче), затова го изключвам като вариант.Има ли нещо друго, което трябва да знам... чета за някакви дебити на въздух... с какъв дебит трябва да търся аз?Изобщо..... помагайте.

    #2
    Освен самият филтър, ще са ти необходими и препарати за третирането му .
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

    Коментар


      #3
      да това го знам, но ще е в пъти по добре да си го сваля да си го измия и намасля, отколкото всеки месец в магазина за филтър, развивай кутии сваляй.. абе хамалогия.

      Коментар


        #4
        Така е минал съм по този път . В случая обаче аз съм с K&N така че не мога да дам конкретен отговор за Yeed.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

        Коментар


          #5
          За честите смените и парите си прав,мислиш си обаче за конус което според мен е грешка защото не можеш да му намериш подходящо място при този мотор ,то място има ама ако го сложиш там ще го вадиш да го переш през 1000 км и постоянно ще бъде в кал.По добрия вариант е панелен като разкараш пластмасите над радиатора и направиш кутията да взема свеж въздух някъде отдолу зад бронята. YED е един абсолютен боклук от който няма да получиш нищо освен звук. А вадил ли си интеркулъра скоро за почистване ,ако не направи го -гарантирам ти по добър ефект от този който ще получиш със спортен филтър.

          Коментар


            #6
            този вариант за севжия въздух го мислих, ама ме притесняват локвите, който тук в Бургас на места са доста дълбоки и ще направя някоя беля.Кулера другия месец ще го сваля, че сега ме чака сватба и съм доста зает с други ангажименти.Ама верно ми писна да сменям филтри, затова си мисля за конус, че ко е панелен то все едно да си карам с обикновен.. пак има почти същата хамалогия.

            Коментар


              #7
              сложен филтър YED ама бая започна да се усеща турбо лаг-а.Иначе си е добре колицата, наема си стабилно, смуче си мъжката въздух.

              Коментар


                #8
                Аз съм с К&N и го чистя на 7-8 хиляди. Разлика във вървежа в турбо режимите няма, има разлика когато не е развъртяна турбината.

                Коментар

                Working...
                X