Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Мареа TD100 -трака силно

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Фиат Мареа TD100 -трака силно

    Здравейте! От два дни ми светва лампичката за дюзата, която впръсква. Двигателя си промени звука - стана много по - шумен. Обортомера отказа да работи.Като я карам пуши доста силно и имам чувството , че не включва турбото. Някой с нещо може ли да ме посъветва. Карах я и на диагностика, но за съжаление нищо не успяха да ми кажат, тъй като била 98г и не можела да се закачи на компютъра. Ще се радвам на коментарите Ви!

    #2
    Пушека черен ли е?Най-вероятно да!В такъв случай си загубил датчик на колянов вал или на умната дюза.Възможно е и да има друг проблем който да кара помпата да влезе в предвърение но това трябва да се докаже.Твоята кола се чете на Виза и на ФЕС при това на 100%!Има достатъчно колеги във форума които са близо да теб,помоли ги за една диагностика и оправете колата скоро!Успех!

    Коментар


      #3
      датчик обороти... 100% виж клипчето...ако симптомите са същите направо на диагностика и го сменяй..приготви си към 100-120лв... http://vbox7.com/play:bc3cda37Щом ти светва лампичката като дюза на таблото 100% записва грешка и автомобила МОЖЕ да се закачи на компютър да се провери...смени си майстора...
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

      Коментар


        #4
        Благодаря за съдействието! Обикаляйки от майстор на майстор, тъй като съм в провинцията, най - накрая съумяха да ми закачат колата. Оказа се, че проблема идва от датчика на коляновия вал. В понеделник ми предстои смяна. Надявам се , че след това всичко ще е добре. Още веднъж благодаря!

        Коментар

        Working...
        X