Здравейте колеги,вчера за втори път колата ми направи мизерията, която ще опиша. Ситуацията се следната: Тръгвам на първа, съединителя отделя и при подаване на газ двигателя се форсира, но колата не върви. Не се усеща и да боксуват гумите. Даже смея да твърдя, че се развърта много по-бързо, отколкото като боксуват. Първият път, когато се случи, колата беше току що изкарана след 2-3 седмична почивка. Незагряла и на студено време. Не знам дали има някакво влияние, но все пак да опиша обстоятеслтвата. Вторият път беше вчера сутринта на не толкова студено време, след 20+ километра преход. Потеглям и подавайки газ оборотомера скача на към 3к оборота (това на почти до край отпуснат съединител), а колата се чуди кво става. Съединителят ми е малко странен - така я взех от автокъщата. Отделя ниско и като цяло ходът му е много къс. И аксиалният лагер вие. При по-грубо включване на първа ръмжи зверски. Поразпитах майстори и половината казват, че съединителят заминава - другите, че си е на ред. Мисля си за компютърна диагностика, ей така - за всеки случай
Ако съединителят боксува това само на първа ли ще се проявява ? И не трябва ли по-често да го прави ? Откакто имам колата (5 месеца) го направи 2 пъти !Всякакви мнения ще са ми от полза !Благодаря !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странно 'боксуване' Bravo 1.9jtd !
Collapse
X
-
Заяждат ти жилата мой чорап ... ако си с жила де, ако не значи търси къде се спира, по хидравликата отпускането на съединача .. принципно трябвало да е мек педала - моя е твърд като на ГАЗ 53 ..десния ми крак е с половин път по-развита мускулатура
ама като я настъпя събира асфалта след мене .. няма значение колко е натоварена. Предполагам и моя съединач заминава но имам още някоя и друга хилка .. както си описал проблема ти - не е постоянен - значи трърси нещо което замалко може да ти оказва влияния - някъде да заяжда системата и да не се отпуска докрая - т.е. да не ти зацепва съединача .. щом инак си работи а чат пат - не .. ми не знам, дано да е малкия дявол.. че мойта умря .. ма ш пиша в другата тема.. Yellow_Flash_Colorz_PDT_49
Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
И аз се чудя при мен кое ще излезе - или семеринг или съединител. Но без сваляне май няма да минаemzo написа:Ама така както го описваш или ти е омаслен диска или притискателя е омекнал.
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Хидравличен е съединителя. Долях му течност, че беше към минумума. Иначе колата върви на пушка ! Но имам някакви опасения, че не е на максимума си. На брат ми Мареата ТД100 комби като, че ли се изрязва доста повече. Имам съмнения, че катализатора е за махане.Сега има вероятност да я сменя колата с Браво ТД100 Abarth. Ще го гледаме за баща ми, но той едва ли ще се израдва на спортното окачване и най-вероятно ще ги бартеросаме с моята :D
Коментар
-
Виж, ся, ако е така ще ти пързаля ВИНАГИ, няма значение топла студена кафява или мокра ... късмет и пиши от какво еGeraka написа:И аз се чудя при мен кое ще излезе - или семеринг или съединител. Но без сваляне май няма да минаemzo написа:Ама така както го описваш или ти е омаслен диска или притискателя е омекнал.
Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
Буксува само на 4та и 5та и то под голям товар. Повече се усеща след по-продължително каране и натоварване. До сега студена не ми го е правила. Най-вероятно е от съединителя - до сега само аз съм му навъртял 60000км. Преди това кой знае колко още има зад гърба си.stooes написа:Виж, ся, ако е така ще ти пързаля ВИНАГИ, няма значение топла студена кафява или мокра ... късмет и пиши от какво еGeraka написа:И аз се чудя при мен кое ще излезе - или семеринг или съединител. Но без сваляне май няма да минаemzo написа:Ама така както го описваш или ти е омаслен диска или притискателя е омекнал.
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
В тоя ред на мисли според вас колко километра е живота на един средностатистически съединтел? Казах до сега на Бравото колко съм минал. На Аудито наскоро го сменях комплект целия. Феродовия диск буквално го нямаше и буксуваше зверски на всяка скорост. Оказа се след отваряне, че не му е първа смяна - някой преди мен беше сменял само феродов диск.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар