Здравеите отново,случива се следната аномалия при мен,Работата ми е на около 3км от дома всяка сутрин я паля и я изчаквам малко да поработи и тръгвам до вчера стрелката ми никога не се е качвала от наи долната черта или ако се качи то ще е съвсем малко,но от вчера насам забелязах че докато отида до работа стрлката се качва до точката преди средата и дори малко над нея,това никога не ми се е случвало и доста се учудих защотото тя по принцип бавно си загрява,имате ли някакви идей какво може да се случва????????????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странно загряване на Браво JTD105!
Collapse
X
-
колега от вчера е аномалията а вчера не беше наи топлия ден цяласедмица беше топличко но нали ти казвам че от вчера започна да загрява,а и да е от малкото затопляние което много ме самнява не мисля че е нормално да загрее за няма и 3км незнам и аз.........emzo написа:Просто се затопли, гледай да не минава средата.
Коментар
-
да колега и на мен ми стои малко над средата както казваш около милиметар и за малко гледам че се качва над 1мм и след това пак си се връща на малко над средата днес я покарах и все там си стои но ми е странно че както преди ти казах че доста по бързо загрява (качва до средата) от преди преди беше много бавно загряването трябваше ми около 3-4 мин на място и около 10-тина километра за да се качи почти до средата а сега става за около 5 кмvsd написа:При повечето jtd стои около пловин милиметър над средата. За колко км ти загря.
и ми казаха да си ударя таблото да видя какво ще стане и наистина че стрелката се мурда като го ударя
Коментар
-
u_bo
релето за подгрева на антифриза може да не е работелоPraslan написа:да колега и на мен ми стои малко над средата както казваш около милиметар и за малко гледам че се качва над 1мм и след това пак си се връща на малко над средата днес я покарах и все там си стои но ми е странно че както преди ти казах че доста по бързо загрява (качва до средата) от преди преди беше много бавно загряването трябваше ми около 3-4 мин на място и около 10-тина километра за да се качи почти до средата а сега става за около 5 кмvsd написа:При повечето jtd стои около пловин милиметър над средата. За колко км ти загря.
и ми казаха да си ударя таблото да видя какво ще стане и наистина че стрелката се мурда като го ударя 
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар