В понеделника я закарах на майстора. Откри скапани мембрани на турбото с вода по тях. Сложил е прозрачни маркучи в областта на крушата за ръчно подкачване, но още не е установил да има въздух. Ще има още информация, защото днес сваля помпата и скоро се очаква да ме информира какво е открил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пуши бяло и тресе
Collapse
X
-
А можеш ли да питаш майстора ти от къде ги е взел тия прозрачни маркучи, че аз отдавна си търся, ама нещо не успявам да ги намеря.steam написа:В понеделника я закарах на майстора. Откри скапани мембрани на турбото с вода по тях. Сложил е прозрачни маркучи в областта на крушата за ръчно подкачване, но още не е установил да има въздух. Ще има още информация, защото днес сваля помпата и скоро се очаква да ме информира какво е открил.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Колега, тия мъркучи се слагат само за тест, понеже бързо дават фира особенно зимата. След диагностиката заради която са сложени се махат и се връщат здравите, които издържат на жега, студ и са с конци вътре! Абе гадна работа саGeraka написа:А можеш ли да питаш майстора ти от къде ги е взел тия прозрачни маркучи, че аз отдавна си търся, ама нещо не успявам да ги намеря.steam написа:В понеделника я закарах на майстора. Откри скапани мембрани на турбото с вода по тях. Сложил е прозрачни маркучи в областта на крушата за ръчно подкачване, но още не е установил да има въздух. Ще има още информация, защото днес сваля помпата и скоро се очаква да ме информира какво е открил.
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
Е мене за тест ми трябват, понеже постоянно лапа въздух в движение и си вдига оборотите и целта ми е да видя от къде точно идва проблемаmancuzo написа:Колега, тия мъркучи се слагат само за тест, понеже бързо дават фира особенно зимата. След диагностиката заради която са сложени се махат и се връщат здравите, които издържат на жега, студ и са с конци вътре! Абе гадна работа саGeraka написа:А можеш ли да питаш майстора ти от къде ги е взел тия прозрачни маркучи, че аз отдавна си търся, ама нещо не успявам да ги намеря.steam написа:В понеделника я закарах на майстора. Откри скапани мембрани на турбото с вода по тях. Сложил е прозрачни маркучи в областта на крушата за ръчно подкачване, но още не е установил да има въздух. Ще има още информация, защото днес сваля помпата и скоро се очаква да ме информира какво е открил.
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
На мен ми дърпаше яко въздух и докато разбера от къде идва мизерията смених всички горивни мъркучи, сложих подкачваща помпа с 2 клапана и смених 2 горивни филтъра. Накрая се оказа, че MAN колкото и да са марка не ми пасват на алуминиеевия блок на които се завиват. И оправих номера с някаква куча марка филтър с 2-ва гумени пръстена( МАНН има един пръстен ) И от тогава е пушка и половина
CSI in the CAR !!!
Коментар
-
Моля те обясни какво е MANmancuzo написа:На мен ми дърпаше яко въздух и докато разбера от къде идва мизерията смених всички горивни мъркучи, сложих подкачваща помпа с 2 клапана и смених 2 горивни филтъра. Накрая се оказа, че MAN колкото и да са марка не ми пасват на алуминиеевия блок на които се завиват. И оправих номера с някаква куча марка филтър с 2-ва гумени пръстена( МАНН има един пръстен ) И от тогава е пушка и половина
Сори за тъпия въпрос.
Fiat Marea TD100, 1.9, 1997, седан
Коментар
-
Марка филтри - http://www.stankoff-bg.com/opencms/o...products/mann/steam написа:Моля те обясни какво е MANmancuzo написа:На мен ми дърпаше яко въздух и докато разбера от къде идва мизерията смених всички горивни мъркучи, сложих подкачваща помпа с 2 клапана и смених 2 горивни филтъра. Накрая се оказа, че MAN колкото и да са марка не ми пасват на алуминиеевия блок на които се завиват. И оправих номера с някаква куча марка филтър с 2-ва гумени пръстена( МАНН има един пръстен ) И от тогава е пушка и половина
Сори за тъпия въпрос.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Малко допълнение на писано от мен по-гореTornado написа:Марка филтри - http://www.stankoff-bg.com/opencms/o...products/mann/steam написа:Моля те обясни какво е MANmancuzo написа:На мен ми дърпаше яко въздух и докато разбера от къде идва мизерията смених всички горивни мъркучи, сложих подкачваща помпа с 2 клапана и смених 2 горивни филтъра. Накрая се оказа, че MAN колкото и да са марка не ми пасват на алуминиеевия блок на които се завиват. И оправих номера с някаква куча марка филтър с 2-ва гумени пръстена( МАНН има един пръстен ) И от тогава е пушка и половина
Сори за тъпия въпрос.
http://www.mann-hummel.com/mf_prodka...gobackToPage=1
CSI in the CAR !!!
Коментар
-
Ми то като дърпа от там въздух, май се връща нафтата назад към резервоара или филтъра е на половина празен! Абе мн. тъп беше проблема и повече не ми се занимава за в бъдеще!rsof написа:Добре като ти е дърпала въздух от филтъра не таеше (капеше) нафта ?CSI in the CAR !!!
Коментар
-
Хихихих :P Влезне ли мухатаи край - докато не я утрепаш няма оправия Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Tornado написа:Замислихте ме с тези филтри ,че и аз имах едни такива проблеми по едно време и точно със същия филтър бях.CSI in the CAR !!!
Коментар
-
НАЙ БАШTornado написа:Аз моята съм я утрепал отдавна.mancuzo написа:Хихихих :P Влезне ли мухатаи край - докато не я утрепаш няма оправия Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Tornado написа:Замислихте ме с тези филтри ,че и аз имах едни такива проблеми по едно време и точно със същия филтър бях.
Ей за това говорех!
CSI in the CAR !!!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар