здравеите колеги.карам стило 1.9 jtd от няколко дни ми присветква лампата за проблем в мотора.колата си върви нормално не пуши чудя се какво ли може да е,ако някои е имал същият проблем нека да пише. благодаря ви.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем със стило 1.9jtd
Collapse
X
-
Re: проблем със стило 1.9jtd
А какво е съобщението което ти изписва компютъра на таблото.При топъл или при студен мотор го пеави,и какво означава "присветква"?Светне и след малко гасне или светне и след няколко цикъла на палене гасне.Имам няколко идеи.vaseto_stilo написа:здравеите колеги.карам стило 1.9 jtd от няколко дни ми присветква лампата за проблем в мотора.колата си върви нормално не пуши чудя се какво ли може да е,ако някои е имал същият проблем нека да пише. благодаря ви.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Виж дали има някаква зависимост на премигването, смисъл дали става при превключване на предавки на някакви обороти, или при високи обороти. Може да имаш проблем със овърбууст клапана, когато турбината пренадуе в някакъв момент става така и светва engine check-a за малко.vaseto_stilo написа:при топъл мотор,а какво изписва незнам,защото светва за част от секундата и немога да видя какво изписва'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар