Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Маслото спадна до средата на щеката

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Маслото спадна до средата на щеката

    Здравейте.След ремонта, маслото ми стана до средата на щеката /щрехираната част/Трябва ли да доливам, за да стане до горе на щрехираната част?Сменях маслото преди 4000 км и приблизително 5 месеца.Виждам, че има разлято масло отпред при перките на двигателя, тоест в най-=преднага част на двигателя, в центъра зад двата фара се пада.

    #2
    Аз бих те посъветвал да го смениш. Маслото има "миещи" свойства и съответно тези молекули, които "мият" и задържат в тях са определени наброй. По-малко масло, по-малко такива молекули...
    www.CarProfi-BG.com
    Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
    Зареждане и ремонт на автоклиматици.
    Най-атрактивните цени в София!

    Коментар


      #3
      А възможно ли е следното нещо, за което ви разказах в другата тема да е от маслото:като си карам колата доста и си загрее както трябва, като спра и излиза нещо като пара от двигателя, но малко се плъзга просто над фаровете.Възможно ли е това да е от разлятото и съответно след това изгоряло от топлината масло, а не от нафтата, която се оказа, че текла от това за обратната нафта?

      Коментар


        #4
        Нормалното ниво на маслото е между белезите min. и max. Така че няма нужда да доливаш. Ако имаш теч на масло е добре по често да проверяваш нивото.
        Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
        ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

        Коментар

        Working...
        X