Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Stilo 1,9 JTD 115k.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Fiat Stilo 1,9 JTD 115k.

    Здравейте на всички! Искам да ви помоля за отзиви за тази кола. Който притежава и кара такава, а и който има някакви впечатления и информация за нея! Благодаря ви много!Stilo 1,9 JTD 115k. (2003-2005)

    #2
    Аз първо като търсех информация за моята кола от подписа...видях какво пише в темите за този модел,и чак след това задавах въпроси...Колега погледни из темите има много писано за този двигател.
    Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
    Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

    Коментар


      #3
      Благодаря колега, темите из форума ги изчетох, просто искам мнение за колата като цяло.Как се дьржи на пьтя, ел.проблеми, някакви дефекти, окачване и др.

      Коментар


        #4
        i4kin написа:
        Аз първо като търсех информация за моята кола от подписа...видях какво пише в темите за този модел,и чак след това задавах въпроси...Колега погледни из темите има много писано за този двигател.
        Добре де, нали за това е форума. Ако винаги се връщаме назад с търсачката нали вече ще се изчерпи съдържанието на нашите въпроси и отговори. А и все пак, когато някой пита все ще има отговарящи с по- пресни мисли като мен например: Стило е чудесна кола. Мой приятел кара такава от 1 година и е много доволен. Освен консумативи нищо не е пипал за сега. Откакто я купи е изминал около 20 000 км. Лично аз не правя разлика в моща между моето jtd 100 и неговото 115, но формите, возията, оборудването му са на ниво. Слабото място на тези коли е страстта към високата скорост. Това, което на мен ми харсва в неговото Стило е по-добрата видимост и определено по- високото разположение на водача. СТИЛОТО е страхотно. Добър избор си направил. Успех.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

        Коментар


          #5
          Благодаря колега за мнението! Изборьт на тази кола ще е най-скоро време, просто искам да чуя повече такива компетентни мнения.Все пак това е ’’Фиат-Форум’’ и всеки казва хубавите неща на колата. Предполагам че има колеги които знаят и за някой ’’-’’ по колата. Ще сьм благодарен на такива (честни) отговори!

          Коментар


            #6
            Току що се сетих за един "-",но не съм сигурен дали задният мост на вариянта с 4 врати е същият като при комбито.Там са слаби тампоните които държат моста към купето.Четох че издържат около 80 000-100 000км,а и аз сменях моите като я купих.Струват 130 лв. комплекта (хубавите) и се сменят за около 4-5 часа,като е задължително да се разглоби целият заден мост.Но не е толкова сложно както звучи.
            AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
            HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
            Kawasaki ER-6n'2012

            Коментар


              #7
              от половин година карам Stilo 1,9 JTD. колата си е супер както екстри и ускорение. за това време съм сменил един ремък за динамото и трите ролки(около 150 лв.) и и горивния филтър(30лв.) два пъти съм сменял и маслото и въздушния филтър(около 150 лв.),но това си е резонно и не го броя...единственното нещо дето ме дразни е,че от 2 месеца ми свети лампата за еърбега и явно дава някава грешка,но иначе нямам никакви забележки...ако попаднеш на читав екземпляр не вярвам да съжаляваш за избора си.
              FIAT Stilo

              Коментар

              Working...
              X