Колеги някои можели да ми каже дали ще съм прецакал нещо по двигателя...Значи стана следното нещо...като сурна след това карах около 800-900м. и спях дирята на маслото беше свършила още на 300-400м. от място кадето бях ударил картера (кадето намерих пропката)...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още един пръснат картер на 1.9ТД - срещу 25лв. няма проблем
Collapse
X
-
Още един пръснат картер на 1.9ТД - срещу 25лв. няма проблем
Fiat Bravo 1.9 TD 100 FOREVER вече го няма ;(;(;(
п. п. продава се на части 0894719091 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=512287#512287
Ланча Либра 2.4 JTD - истината от която боли
Етикети: –
-
спрях когато я видях,но незнам кога е светнала...да ти кажа че като спяр и погледнах отдолу изтече много малко масло, можеби 0.5л. не повече
Fiat Bravo 1.9 TD 100 FOREVER вече го няма ;(;(;(
п. п. продава се на части 0894719091 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=512287#512287
Коментар
-
а каде точно е това стамболийски защото аз съм от бургас и тъка никои не иска да ми го прави...4api написа:Малеее тиа дни само картери...мисля че няма да имаш проблем....заваряваи картера и газ....както споменах и други теми наи тънко взима маистора от стамболииски...Fiat Bravo 1.9 TD 100 FOREVER вече го няма ;(;(;(
Коментар
-
4api написа:Малеее тиа дни само картери...Погледнете състоянието на пътната настилка смачкана от тежкотоварните камикадзета и тогава ахкайте.VooDoo написа:Ей, много спукани картери станаха! Защо не внимавате повече като карате.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Честно казано... с повече внимание и съобразена със състоянието на пътя скорост едва ли ще се случват подобни неприятности! Аз специално много внимавам какво набутвам под картера. Много по-малки ще са пораженията, ако се мине с гумата през някое препятствие, а не се нацелва с картера.Tornado написа:4api написа:Малеее тиа дни само картери...Погледнете състоянието на пътната настилка смачкана от тежкотоварните камикадзета и тогава ахкайте.VooDoo написа:Ей, много спукани картери станаха! Защо не внимавате повече като карате.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Да ти кажа колега както и да се кара по нашите пътища няма значение....моя картер го разбих като карах със 30....а тази вечер потеглях само и пак си почупих предната токущо оправена броня Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 от огромен кратер на паважа(В ПЛОВДИВ).... Така че коментара е излишен.....
Коментар
-
ОК, щом казваш!4api написа:Да ти кажа колега както и да се кара по нашите пътища няма значение....моя картер го разбих като карах със 30....а тази вечер потеглях само и пак си почупих предната токущо оправена броня Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 от огромен кратер на паважа(В ПЛОВДИВ).... Така че коментара е излишен.....
Успех с ремонта!
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
разбирам потърпевшите напълно...
моят любим камък беше точно след "легнал полицай" и така се натресох в тъмното,че...парче с обиколка 20см
Аз разпитах познати на мои познати и не се наемат да зашаряват алуминиев картер
...други ми казаха,че цената е около 15лв на см...незнам дали е вчрно.....
Обяснете къде точно на Стамболийски се намира
Коментар
-
дали щесе навият да заварят моя...защото на мене цялата ми пропка е изкартенаbobis написа:Сваляш картера си отдолу,слагаш го в торбата и търсиш заварчик с аргон.Опитай в "Алекс"-до "Черноморка",смятам че няма да ти откажат.Там завариха моя перфектно.И пари не искаха.Било дребна работа.Fiat Bravo 1.9 TD 100 FOREVER вече го няма ;(;(;(
Коментар
-
Ние спукахме картер точно на 01.01.09 в камък на пътя. Маслото изтече за нула време.Понеже бяхме в Девин, за да може да се пребирем в София, ни залепиха картера с поксипол и се прибрахме безпроблемно в София без загуба и на капка масло. Честно казано този като каза, че ще лепи картера с поксипол, въобще не вярвах че ще свърши работа. Направо съм изумен от качестото на поксипола. Аз лично съм си лепил други работи с поксипол и не държаха.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар