Здравеите колеги.Днеска одарих картера и по то4но там кадето е пробката..... и вапроса ми е каде в Пловдив и колко може да ми струва да се оправи завариават ли ги или направо нов капак (Алуминиев е капака)
50 КИНТА САМО ЗАВАРКА ПИ4ОВЕ,РАБОТАТА ОТДЕЛНО И МАСЛО 20 КИНТА,ФИЛТЪР НЕ САМ СМЕНИАЛ ЗА6ТОТО СИ СЛАГАМ ОТ СЪ6ТОТО МАСЛО ОБ6ТО 90 КИНТА МИ ИЗЛЕЗЕ ВСИ4КО
Колеги даите съвет,днеска сложихме картера вси4ко е добре....???само дето запо4на да вдига температури колата....до сега не е загриавала така(минава средата)и ако не иа карам а работи на миасто си вдига градусите
Абе колеги какви са тези цени дето казвате бре????????Как ще дам 50 та и 80лв за заварка като аз си купих абсолютно здрав картер от моргата за 50лв.защото стария беше заваряван и омасляваше та сега има два здрави картера?????????
Абе колеги какви са тези цени дето казвате бре????????Как ще дам 50 та и 80лв за заварка като аз си купих абсолютно здрав картер от моргата за 50лв.защото стария беше заваряван и омасляваше та сега има два здрави картера?????????
А твоят алуминиев ли е?
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар