Ихаааааааааааааааааа...........
тук стана мноо забавно четиво Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 само се моля тайно някой да не заключи темата
тук стана мноо забавно четиво Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 само се моля тайно някой да не заключи темата

.Тука една твоя конкуренция,ама от много по-нисък БОЖЕ това по-негови думи,които те оприличава на светило и незнам какво цели,но след време ще видим какви дивиденти ще извлече от теб СВЕТИНЬО,защото той туко-така иновации не раздава.Та той много обичаше да казва във Фолкваген форума,че чип-а имал ефекта на лупата.Използвайки да ме прощава за което тези негови думи,ти кажи ВОЖДЕ ЧЕРВЕНОКОЖИ какъв ефект на лупата може да ти докара един сериозен дино тест приложен от теб на чужда кола особенно,ако е казано на човека директно да даде 500лв и да върви нейде.За това какъв се явявам на момчето не бери грижа или вече се чувстваш за толко ВСЕМОГЪщ,че може да се месиш и в личните отношения на хората,но за да те улесня да ти кажа че сме служили заедно в казармата и ако случайно ти трябват още подробности примерно колко и какви коли,жени,уреди,в какви взаимоотношения е с майка си или баща си...питай каквото знам,ще ти кажа.Айде сега си напрегни болния мозък,прехвърли в него некоя и друга горивна карта и почвай да умуваш над бъдещите обиди,които ще бълвнеш тук,но като ти знам и телосложението с изсипания ти гъз гагаузки си спомням един случай какъв бой яде от ...името му засега да оставим в тайна.щЕ имаш ли доблеста да кажеш как точно се разви действието или е лош спомен?
Коментар