Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Влошена работа на Marea TD 100/не върви и пуши черно/

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Влошена работа на Marea TD 100/не върви и пуши черно/

    Здравейте имам много голям проблем с турбото не иска да се включва не завихря ходих в един сервиз в Орландовци да ми регулират помпата ,но след центровката ми изчезна турбото какво да правя започна да пуши и да не върви какъв може да е проблема Добре дошъл сред нас колега.Като за първи пост те разбирам ,но прочети првилата първо.Явно е ,че имаш проблем който не е неразрешим.Позволих си директно да оправя неразбориите по заглавието на темата ти и самия пост за да получиш бърз и точен отговор.1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно. Tornado

    #2
    Изчезване на турбото кой постави диагнозата за това.Съмнява ме да е това проблема по автомобила ти.Как го установи ,че не работи.По скоро вместо да ти регулират центровката както се изразяваш са ти я разрегулирали.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

    Коментар


      #3
      Re: Влошена работа на Marea TD 100/не върви и пуши черно/

      Просто от 900 до 4500 оборота несе променя нищо---все едно карам чист дизел ------какво да права---пропушва а не вървиДобре де ,първия пост ти го оправих сега и тоя ли ,защо не използваш шпацията какви са тези интервали между думите.А относно това ,че не се променя нищо не означава ,че турбината не ти работи.Обясни в поста какво и беше на колата какво и правиха преди вървеше ли.Повече няма да ти оправям постовете ,а направо в коша.Tornado

      Коментар


        #4
        Здравейте имам много голям проблем с турбото не иска да се включва не завихря ходих в един сервиз в Орландовци да ми регулират помпата ,но след центровката ми изчезна турбото какво да правя започна да пуши и да не върви какъв може да е проблема ShockedЧовек в непознаването на нещата прави какво ли не.Първо говориш за турбо,после центровка.Ще изчакам развитие по темата за да мога да се намеся по убедително,за сега ми бяга диагнозата.Междудруго,тази помпа неможе да се мести в страни както другите и са малко хората които знаят как да променят настройките и.

        Коментар


          #5
          разцентровка

          Явно са направили разцентровка. Рекламирай!
          STILO 1,9JTD

          Коментар


            #6
            Re: разцентровка

            doich написа:
            Явно са направили разцентровка. Рекламирай!
            След 2 години няма начин да не е ракламирал :D

            Коментар


              #7
              Да се провери вакуумната система.
              TD_100, че е кръгло число.

              Коментар


                #8
                nylon написа:
                Да се провери вакуумната система.
                ???? Не че ме интересува ,но това няма никаква връзка с проблема,а и този който има зор не виждам да се интересува,тази тема май е обречена.

                Коментар

                Working...
                X