някой знае ли при какво налягане работят дюзите на тд 100.Системата е Лукас.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
налягане на дюзите тд100
Collapse
X
-
Re: налягане на дюзите тд100
Свали си ремонтния "мануал" от тук:http://www.fiat-bg.org/Downloads/Books/Предполагам, че го има.javor68 написа:някой знае ли при какво налягане работят дюзите на тд 100.Системата е Лукас.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Нали в понеделник щеше да ги краш ? Аз мислех че вече си я закаралGugev написа:Предстои ми преглед на дюзи и в АUTODATA дават стойности за нови дюзи:143-150bar, а за използвани 138-150bar.
A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
А бе Жорка, Безгрижник такъвgeorgid написа:Нали в понеделник щеше да ги краш ? Аз мислех че вече си я закаралGugev написа:Предстои ми преглед на дюзи и в АUTODATA дават стойности за нови дюзи:143-150bar, а за използвани 138-150bar.
,нали ти писах че през седмицата ще ставам Софиянец. Аз си мислих, че вече си ме изпреварил, та да ми отвориш очите
. Дай на лични да се разберем кога ще отидем заедно, та майстора да има по-голяма клиентела
FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Гугев аз мойте не ги барам
Колата върви много добре и разхода извън града от 4,5л/100км който ми дава я прави уникат във форума
А и съм решил накрая на лятото да я махам и да си взимам Алфа Ромео 166 2,4 ЖТД 136 коня,писна ми да се занимавам с тоя гурелив фиат.Ще ставам дон Курлеоне
Коментар
-
С тоя разход, май а нещо, ще ти бием табани и в други форуми няма да ти повярват, с 90 по инерция с вятъра ли я карашgeorgid написа:Гугев аз мойте не ги барам
Колата върви много добре и разхода извън града от 4,5л/100км който ми дава я прави уникат във форума
А и съм решил накрая на лятото да я махам и да си взимам Алфа Ромео 166 2,4 ЖТД 136 коня,писна ми да се занимавам с тоя гурелив фиат.Ще ставам дон Курлеоне
Такива "уникати" не са за продаване. Какво си се засилил към 2.4 JTD и там ли очакваш уникален разход
Коментар
-
Не ме интересува толкова разхода при положение че не съм дал до сега и 1 лев за нафта.А разхода ми е толкова вервай ми
мога да то го докажа ако си навит да сложим по 100лв
А 166 е със 6 скорости, такава кола ми трябва на мен за бъзрзо и икономично предвижване на големи разтояния,а и е по удобна от мареята.Бих си взел А6 но вече съм страстен привърженик на италиански автомобили
Коментар
-
Абе Жорка, дай да се разберем, на това му казват нулев разход - 0/100 и аз съм го постигал :D . Ти ела да видим дюзите на "уникатите", да има една кола да ходи за нови дюзи. Пък после ще видим тия 100лв къде ще ги слагаме, ако вече не сме ги сложили по магазинитеgeorgid написа:Не ме интересува толкова разхода при положение че не съм дал до сега и 1 лев за нафта.А разхода ми е толкова вервай ми
мога да то го докажа ако си навит да сложим по 100лв
А 166 е със 6 скорости, такава кола ми трябва на мен за бъзрзо и икономично предвижване на големи разтояния,а и е по удобна от мареята.Бих си взел А6 но вече съм страстен привърженик на италиански автомобили
И да не ни се скарат с тия наши глупости, дай да минем на лични.
Коментар
-
Въздух ако питаш мен.Ако е разпръсквач няма да спре да прекъсваdoofiat написа:Вече втори път ми се случва за две седмици, Бравата да прекъсва след запалване. Форсирам и пак не се оправя. Иначе пък дърпа уж колата, но какво става не мога да разбера. Обяснявам си го с разпръсквач, но дали
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар