Здравейте колеги, от скоро съм собственик на Стило jtd 115 и съм очарован от колата. Супер много екстри за класа си, доста върви и днес смених масло и всички филтри. Но ми направи впечатление, че има масло в гофрирания върдуховод м/у турбото и дебитомера. Според мен не би трябвало да има масло там. Във филтърната кутия няма и не съм вадил дебитомера да го видя(нямах време). Нормално ли е това или каква може да е причината. Доста съм бос на тема дизели, че сега и с турбо. Досега само бензин с гас :D След смяната на консумативите колата още повече върви, ама яката върви, двигателя се чува перфектно, турбото си свирка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масло м/у турбо и дебитомер Стило
Collapse
X
-
Re: Масло м/у турбо и дебитомер Стило
1. нормално е, картерната вентилация минава от там2. дебитомера ще е мръсен и той намазва от картертните газове, обаче:nick84 написа:1 Но ми направи впечатление, че има масло в гофрирания върдуховод м/у турбото и дебитомера. Според мен не би трябвало да има масло там. 2 Във филтърната кутия няма и не съм вадил дебитомера да го видя(нямах време). Нормално ли е това или каква може да е причината. 3 След смяната на консумативите колата още повече върви, ама яката върви, двигателя се чува перфектно, турбото си свирка.ей тва червеното не го прави. Има тема за чистене на дебитомер, намери я.3. Да, да, 20 коня отгореevgeni85 написа:Вземаш спрей за дебитомери или за карбуратори и пръскаш дебитомера от поне 20 см. в посока на въздуха. Пръскаш и чакаш да изсъхне. Няма да бъркаш с нищо да чистиш. Ще усетиш разликата осезаемо.
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар