Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Multipla проблем с мощността

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    Щом е светнала лампата-инжекторче, то със сигурност е имало записана грешка.ЕГР-а не се премахва софтуерно на тоя мотор. Провери си клеми/маси/букси, на нещо такова ми прилича :/
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

    Коментар


      #32
      проблема ти е от буксата на потенциометъра на педала на газта.пръскаш с контактен спрей буксата и си готов.има доста писано.

      Коментар


        #33
        Благодаря за бързите отговориВ петък със светеща лампа пак ходих на сервиза на Ауто италия и тъй като нямаше как да не ми обърнатвнимание отчетаха следните кодове 0101 и 0220 после ги изтриха , направиха пробно кръгче и отново ги прочетохатози път беше излезал само 0101. На разпечатката за него пише "разходомер за въздух неприемлив сигнал "От сервиза ми казаха че най вероятно е повреден разходомера за въздух. Извинявайте за тъпия въпрос ама това дебитомера ли е или е друга част ?

        Коментар


          #34
          Дебитомер пробвай с почистване но психически се подготви за нов. Във важните теми има писано от Емзо как и с какво се прави.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

          Коментар


            #35
            Щом записва грешка, надали ще стане с почистване :/ Откачай му буксата и търси нов, или пък си карай без него.Малко се влошава вървежа и се увеличава разхода на гориво, но не с някакви фрапиращи количества.
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

            Коментар


              #36
              Малко отчет и от мен за колеги в подобна ситуация.Дебитомера го почистих първо с вода с препарат, после със спирт и накрая в ултразвукова вана със спирт.Падна малко мръсотия и пластинките в него пробляснаха като метални, но общо взето не се изчистиха до метален блясък нагара си остана на места. След поставяне и почистване на буксата с контактен спрей от ПРАКТИКЕР проблема със светещата лампа си остана.След това свалих потенциометъра на педала на газта и тъй като не можах да откача буксата щото беше гумена и не излезе,покрай нея напръсках вътре с контактен спрей, открих и буксата на същия кабел откъм компютъра и нея напръсках вътре с контактен спрей.След поредната дупка на пътя лампата изгасна и за сега не светва и двигателя работи нормално. Най вероятно проблема е бил в една от двете букси.За сега ще я карам така и ще видим колко време ще издържи и дали няма да светне отново. Отново благодаря за бързите отговори!!!!

              Коментар

              Working...
              X