Когато пробвах веднъж колата колко ще вдигни и забелязах че над165- 170 км/ч отзаде доста препушваше. При вас как е?Както и при рязко потегляне отзаде става мъгла.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
нормално ли е при 170-180 км/ч да пуши
Collapse
X
-
Re: нормално ли е при 170-180 км/ч да пуши
:D :D :D е как няма да пуши. Това дизел ли е или не?!Тя тогава колата е около 3500 оборота. Я вдигни на 2,3-та 3500 оборота да видим дали пуши? Ще пуши естествено и си е напълно нормално.Моята като я натисна за да вдигне от 130 на 150 км/ч пак си пуши. Няма да се плашиш. Масло да не гълта много, това е важно.reiban написа:Коагто пробвах веднъж колата колко ще вдигни и забелязах че над165- 170 км/ч отзаде доста препушваше. При вас как е?Както и при рязко потегляне отзаде става мъгла.
-
2.9 сек, но без нитрото!doofiat написа:Nino, ти за колко ги правиш 100 км/чNino написа:От ЗОР е!
Опитай след като вдигнеш тази скорост, съвсем леко да отнемеш газта.. ще видиш, че пушенето изчезва. 
Гледах вчеra едни калъфи за седалки Racing на твоето Пунто. 
Апропо, малко работа няма ли да свършиш... понеделник е?!
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Аз съм си я свършил, тука събота-неделя работа-работа.Аз не спя като теб до 11,30 ч.Дай ГиСиЕм-а да та будя да бачкаш, ако искашNino написа:2.9 сек, но без нитрото!doofiat написа:Nino, ти за колко ги правиш 100 км/чNino написа:От ЗОР е!
Опитай след като вдигнеш тази скорост, съвсем леко да отнемеш газта.. ще видиш, че пушенето изчезва. 
Гледах вчеra едни калъфи за седалки Racing на твоето Пунто. 
Апропо, малко работа няма ли да свършиш... понеделник е?! 
П.С. Момчета да ви пожелая весела и успешна седмица :D
Коментар
-
gdd55
Re: нормално ли е при 170-180 км/ч да пуши
Има и друг вариант при пушенето който сам установих.Тя винаги във високите обороти си препушва малко ама вътре като си в колата и го виждаш това значи не е никак малко.Та така мойта си е карах в диапазона 1500-2000об галих и гаста.Гореше 6.5 градско 5 извън града.Лятото я оставих колата на майка ми защото липсвах от БГ.Като се върнах качвам се да карам колата като я изрежа кво да ви кажа много сажда много нещо.Помислх че лятото майка ми са и спирали тока и е заминала турбината,какво друго да си помисля при положение че тая кола пушак не знаеше какво е.Питах я как сте я карали тая кола викат ми както ми каза до 2000об повече никога.Споделих със старите дизелджии казаха ми че колаа се е заданила.Покарах я точно 100км на корава цедка през които отзаде хварчеше много яко кимур ама много яко.Сега в момента да дойде някой дам и покаже каде е пушека отзаде ако иска и при 300км/ч.Тва го споделям само като вариант не казвам че всички коли пушат заради това да не ме разбере някой погрешноreiban написа:Когато пробвах веднъж колата колко ще вдигни и забелязах че над165- 170 км/ч отзаде доста препушваше. При вас как е?Както и при рязко потегляне отзаде става мъгла.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар