Интересуваме каде се намира дебитомера на Фиат Улисе 2.1 ТД искам да проверя дали работи защото колата загуби мощността
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дебитомер на Фиат Улисе 2.1 ТД
Collapse
X
-
Re: Дебитомер на Фиат Улисе 2.1 ТД
Ако знаеш функцията му ще разбереш къде е монтиран (на въздуховода между въздушният филтър и турбото) . По принцип до колкото знам аз функцията му е да измерва обема на въздухът който постъпва в двигателя през въздушният филтър . До колкото знам би трябвало ако е мъртъв като му изтеглиш буксата колата да не промени към по зле вървежа си . Това от мен , има и по знаещи . Ако нещо съм сгрешил нека някой ме поправи .st3333 написа:Интересуваме каде се намира дебитомера на Фиат Улисе 2.1 ТД искам да проверя дали работи защото колата загуби мощността
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
-
2.1TD е мотор на Пежо.Той не е с common rail система и мисля, че дебитомера не играе такава пряка роля за вървежа.Не съм виждал такъв мотор, само предполагам за начина му на работа спрямо фиатските TD.По-скоро си провери въздуховодите за пробив."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Re: Дебитомер на Фиат Улисе 2.1 ТД
Приятелче, в грешна насока си.Кажи светна ли е лампа на таблото да търсим причината след диагностика!Ако не свети нищо това не значи че не ми трябват дани от "живите" от колата, т.с.пак диагностика.Колата ти е обурудвана със електронна помпа ЕПИК на Лукас, обикновено проблемите идват от там, но няма как да кажа в конкретния случай какво е станало.Заявявам ти че няма тайни за мен със тази помпа и горивна система, но от дистанция е меко казано хвърляне на боб.st3333 написа:Интересуваме каде се намира дебитомера на Фиат Улисе 2.1 ТД искам да проверя дали работи защото колата загуби мощността
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар