Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свети дюза след смяна ГНП лукас

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Свети дюза след смяна ГНП лукас

    Колеги днес ми смениха ГНП-то на ТД100 и след запалване на колата е светела дюзата на таблото. После изгаснала и пак присветвала. Има един клапан, който е до тръбичките за дюзите, бил някакъв различен от моя. За какво е тоя клапан и каква е причината за присветването на дюзата? Да поясня, колата пали нормално, върви нормално без никакви забележки, като светва дюзата няма никаква разлика, просто си присветва.

    #2
    Трябва да се позиционира правилно ТПС-а !И що смени помпата? Сигурно щото твоята е текнала-нали!Не се заяждам, но да знаеш скоро ще си имаш две текнали помпи.Поздрави!

    Коментар


      #3
      Смених я защото колата е 3-та и се кара изключително рядко, Знам, че не се заяждаш и очаквах точно твоето мнение. Моята текнала точно от тоя клапан, затова питам какъв е. А и тук в Долно езерово 2 пъти я прави тоя майстор и пак теква, а уж сменял всички гумички, даже и останалите от комплекта ми даваше. И мембрана на турбото сменя. И взе теква като е в движение, а на място няма никой. "Новата" помпа била с някакъв клапан, който бил различен от моя. Тоя ТПС кое е точно? Трябва ли пак са я свалям или на място може да се позицонира? Ако може на място с кеф ще скокна до Ямбол да те видя

      Коментар


        #4
        там сте близко,отивай при точния човек и не се занимавай с некъдърници,които не могат и едни гумени уплътнения да си подберат

        Коментар


          #5
          Може на място,това е потенциометъра на лоста за гаста.Желателно е да се ползва някаква диагностична апаратура.И с налучкване става но доста по-трудно.Успех!

          Коментар


            #6
            Утре тогава отивам във сервиза на фиат да го настрооят.Ще пиша като има резултат.Преди малко го видях .. има много малко ход като се развият болтчетата, така че там ще го оправят.

            Коментар

            Working...
            X