Antonio_Pr написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с обороти на Фиат Пунто 1.9JTD 2000г.
Collapse
X
-
E 2.6 тона малко ли ти се вижда за кола, която с мокри седалки и торби с цимент в багажника тежи 1,2 тон :DНе знам ще проверя пак кво що ма мися, че така беше :Ddidich написа:Това не звучи сериозно само 2565км ?? или си пропуснал много нулиAntonio_Pr написа:Ми мойто го дават спирачната система да издържа до 2565км.
Предните дискове са ти на 257мм, като на мойто пунто, а ако случайно си на 284мм трябва да благодариш на предния собственик, че ти е направил "ъпгрейт" по колата
Fiat Punto MK2 1.9JTD ELX
Коментар
-
А за нютоните са 260, току що го проверихНямам представа моето точно какво е и от какво колко има ама с 14-ски гуми полудява. Вчера на равно маневрирах назад не натиснах спирачката включих първа и газ колко може и предницата почна да се разхожда наляво на дясно, а гумите съм ги купил е сега март месец(предните от март 2014 задните от февруари 2014).Ако някой има представа къде има човек в София, който да може да чете абсолютно всичко по компютъра на колата без ограничение, ще ида да проверя всъщност какъв мотор имам под капака и т.н.Antonio_Pr написа:Оооо, аз хич не съм погледнал ква простотия съм написалdidich написа:
написал си 2565км /километра/, сега разбирам, че е 2565кг. /килограма/, вече се съгласих 
Коментар
-
Амортисьорите са сменени точно преди 2 седмици :D80 коня ЖТД дава 196 нютона ама... по буквите на мотора може да се намери също инфо какво точно е това моетоiwo19 написа:нютоните са 254 на 105 кс версията, ако си 80 кс си доста по-надолукажи си годината и модела точно и ще ти кажем без компютър, то пунто 1.9 жтд има само една версия - 85 ксщом ти люлее яко предницата на първа с газ - смени си предните амортисьори, не е от цолажа на гумите
годината ми е 2001 и това излиза при четене с компютър, на талона, който е от Италия пише 2000г , иди разбери какво се е случило :D
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар