От известно време насам, "Пунтарата" не иска да върви както преди. Имах идея да и запуша EGR-a, но като свалих металната тръба останах изненадан - жабарите го бяха байпасирали вече
Ориентирах се към евентуален проблем с дебитомера. Симптомите на калинката са: завишен разход с около 2л./100км. (не вярвам да е само заради студа) и тромавост при набиране и вървене. Одеве я закачих на лаптопа и врътнах едно кръгче с нея на студен мотор, но не знам дали съм следил правилните параметри свързани с дебитомера (от англ. интерфейс на програмата си избрах тези като най-свързани с него).
Това са част от показанията. Ако съм подбрал правилните параметри за следене бих бил благодарен на някой ако изкаже компетентно мнение за стойностите на напреженията, при различната температура и скорост. Ако не - тогава да ме насочи кои точно параметри да следя.Благодаря ви за вниманието!
Това са част от показанията. Ако съм подбрал правилните параметри за следене бих бил благодарен на някой ако изкаже компетентно мнение за стойностите на напреженията, при различната температура и скорост. Ако не - тогава да ме насочи кои точно параметри да следя.Благодаря ви за вниманието!