videv написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нечовешки разход на газ
Collapse
X
-
Re: Lovato
Интересно в темата пише, че от 2(пластмасовия винт) и 3(месинговия винт) зависи само работата на празен ход? А не е съвсем така,защото явно зависи от 2 колко ще гори? Ако съм в грешка, моля за извинение!янко написа:Аз регулирам по същия начин,само че не оставям празния ход да зависи на 80-90% от месинговия винт защото много ми влошава прехода от пр ход.На газ анализатор много рядко се заиграват с пласмасовия винтpl4 8rp написа:pl4 8rp написа:
Коментар
-
Re: Lovato
Колега,това означава ли ,че ще е по-добре както си написал по-напред в темата да отвием месинговия винт два,два и половина оборота и да завием или отвием пластамасовия до нормализиране на празния ход?Интересно ми е,защото сам си човъркам и разхода ми е около 8,5 до 9 извънградско с до 100 км,а преди съм засичал 7,8 пак зиматаТо е доста относително ,но все пак човек колкото повече знае си обяснява нещата :Dянко написа:Аз регулирам по същия начин,само че не оставям празния ход да зависи на 80-90% от месинговия винт защото много ми влошава прехода от пр ход.На газ анализатор много рядко се заиграват с пласмасовия винтFiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар