Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ГИ Въпрос ?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    ГИ Въпрос ?

    Здравейте , искам да попитам , когато ми е изключен инжекциона тече ли анфтифриз по маркуча към изпарителя , понеже за втори път ми се протърка от вибрациите (в много голяма близост е до метална скоба на друг маркуч), но тоя път съм в друг град ( Бургас ) и не ми се занимава да го лепя или да го сменям (че трябва и обезвъздушаване ако го сменя) ....Мерси
    Bravo 1.6 16V GT `00

    #2
    разбира се,затова подложи нещо да не ти се скъса на път че тогава ще правиш и глава

    Коментар


      #3
      Аз имах предвид да изключа ГИ-то и да се прибера на бензин , но явно няма да стане ..Тя дупчицата е много малка само сълзи ама ще го залепя и изолирам възможно най-добре ...
      Bravo 1.6 16V GT `00

      Коментар


        #4
        продават се дистанционериили си вземи от някоя моргаможе да подложиш гума или нещо поресто - където се триятили си вземи по-дълъг маркуч и му намери по-добър ’път на преминаване"

        Коментар


          #5
          аз бих ти препоръчал да го смениш щом има и дупка,но ти се знаеш.дано са ти по меки маркучите и като позагрее хубаво да намали теча.

          Коментар


            #6
            Да мерси ще го имам в предвид , въпрос е да се прибера до Пловдив най-безболезнено
            Bravo 1.6 16V GT `00

            Коментар


              #7
              Отиваш в някоя железария и искаш бандажна самозалепваща лента за водни тръби. Ще я различиш по това че не е гладка, а по дължина има подсилващи влакна. Омотаваш около маркуча, като я затягаш здраво. Отгоре посигури с една скоба и ще се прибереш без проблем. После както ти казаха колегите, смени маркуча и дистанционери.
              Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

              Коментар

              Working...
              X