Скоро смених автоматичния ключ с нов  УЖ  сега от време на време като включва то  бензин -газ релето превключва няколко пъти и тогава смени на газнякой да му се е случвало това

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

газ на PUNTO

Collapse

X
- 

sasco
На мен ми се случи на 3-тия, 4-тия ден след като ми монтираха мойта уредба,обаче се оправи и оттогава не ми е правило проблем ключето.Сега като четох поста се замислям,откъде наистина идва проблема...
Коментар
 - 

Re: газ
Точно така е ! Колкото е по студено толкова повече газ може да влезе в бутилката...Колкото е по топло толкова повече се разширява газта и влиза в по малко количество..Замисли си тези на газ-станцията дали не мамят ?kluchar написа:като сипвам газ в 27 литрова бутилка като е студено сипвам на колонка 24 литра и спира а през лятото слагах и 29 литра може ли да е така не е ли обратно като е студена да се свива а като е топла да се разширяваВсяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
 - 

Re: газ
Мисля, че лятото където си сипвал газта нещо са те изиграли...А иначе имаш ли поплавък в бутилката? Махал ли си го или не?При мен 60 литрова бутилка с поплавак, когато е празна си събира точно 48 литра газ! Така и трябва да е особено лятото когато се разширява от топлината - 20% резерв в бутилката!kluchar написа:като сипвам газ в 27 литрова бутилка като е студено сипвам на колонка 24 литра и спира а през лятото слагах и 29 литра може ли да е така не е ли обратно като е студена да се свива а като е топла да се разширява
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар