Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евтин газов инжекцион

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Евтин газов инжекцион

    Намерих в интернет сайтът на пауър газ, и видях че преглагат ГИ нисък клас за 750лв на промпция какво мислите за сервиза и за инжакциона. http://powergas.bg/%D0%B3%D0%B0%D0%B...%81-vega1/Не бих дал много пари за газов инжекцион все пак и колата ми нее нещо скъпо, такаче горе долу до кум 800+/- 50лв съм готов да инвестирам, повече просто няма смисъл, колата все пак не я карам кой знае колко г/д 15к на година ми се връзва. колата е браво 1.6 16в 99таhttp://www.газов-инжекцион.com в този сайт същият ги го предлагат на 700лв какво мислите и за тях?

    #2
    Tamona progas е по евтина виж продавалника.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

    Коментар


      #3
      За сервиза нищо не мога да кажа.За ГИ,ако майстора е добър на твоята кола ще работи добре.Да допълня,цената на ГИ няма нищо общо с цената на колата.Ако колата ти е подарък,трябва ли някой сервиз да ти подари ГИ?
      OVB X18XE1 седан+ГИ

      Коментар


        #4
        не просто не си струва за кола за 2300 да слагам ги най-висок клас и при положение че няма да я карам повече от година-2. колега може ли да ми пратиш линк към тази обява в продавалник и да ми кажеш това с монтаж ли става въпрос,?Кажете къде в софия ще ми го сложат г/д кадърно и на по тънка цена както казах не ме интересува какъв клас е, дори може 2ра ръка, но поне рейката да е рециклирана

        Коментар

        Working...
        X