който има такава уредба може да спорели тук (напълно е възможно да ви кажа тествано е)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газов инжекцион на моно-инжекция?
Collapse
X
-
Тва като настроика на "Фул Груп" сигурно се пуска, така всички дюзи цвъркат едновремено по малко. Аз бях питал на времето, ставало ама все некви проблеми изскачали по настроиките, и не оправдах цената. То не че обикновената ми легна кои знае колко по евтино.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Замислял съм се,че ако наистина работи така,то няма маи никаква полза от него.При моноинжекциона с плочка така или иначе всяки цилиндър си засмуква по колкото може.Плочката ако се подбере правилно и се направи кадърна настроика,дава и приличен разход.Вървежът също може да се докара според предпочитанията.С ГИ предполагам ще се икономисва малко газ при ППХ.Неясно ми остава в какъв друг режим ще има преимущество.Може би при рязко ускорение,колата ще реагира малко по-бързо,защото няма да се разчита на вакуума в колектора да засмуче повече газ,а дюзите ще си я впръскат....Всичко това са само догадки естествено.Не съм чул за такъв монтаж,при положение че наи-евтиният турски ГИ струва над 400лв.,клиентска цена,без монтажа и без бутилка и тръби,без прословутата евросонда.Къде му излиза края?За тези пари все ще се намери къде да се монтира цяла обикновена уредба,а за 100лв отгоре може би дори с необходимите емулатори и симулатори,при добро желание.Наистина ми е интересно има ли сметка от такава уредба на кола с мононжекцион.Slavi_Lancia написа:Тва като настроика на "Фул Груп" сигурно се пуска, така всички дюзи цвъркат едновремено по малко. Аз бях питал на времето, ставало ама все некви проблеми изскачали по настроиките, и не оправдах цената. То не че обикновената ми легна кои знае колко по евтино.Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
-
Ми турски с тази цена трябва да е с златен изпарител,тази цена да не е за Тамоната или както е известна Прогаз(мое лично мнение много добър ГИ "Тамона") А колкото до ползата при моното е толкова и при пълната инжекция,някой коли с пълен инйекцион стават подобре с конвекционална уредба(повече вървят и харчат малко)от колкото същия модел с ГИ.Това е индивидоално за модела.за настройката фулгруп и мерцедес е фулгруп а работи по добре последователно,за алфата 33 1.7 16в босер също.За сметката всеки сам си решава,а дали има сметка на кола инжекцион с ГИ вместо конвенционална?Na4ko_0 написа:Замислял съм се,че ако наистина работи така,то няма маи никаква полза от него.При моноинжекциона с плочка така или иначе всяки цилиндър си засмуква по колкото може.Плочката ако се подбере правилно и се направи кадърна настроика,дава и приличен разход.Вървежът също може да се докара според предпочитанията.С ГИ предполагам ще се икономисва малко газ при ППХ.Неясно ми остава в какъв друг режим ще има преимущество.Може би при рязко ускорение,колата ще реагира малко по-бързо,защото няма да се разчита на вакуума в колектора да засмуче повече газ,а дюзите ще си я впръскат....Всичко това са само догадки естествено.Не съм чул за такъв монтаж,при положение че наи-евтиният турски ГИ струва над 400лв.,клиентска цена,без монтажа и без бутилка и тръби,без прословутата евросонда.Къде му излиза края?За тези пари все ще се намери къде да се монтира цяла обикновена уредба,а за 100лв отгоре може би дори с необходимите емулатори и симулатори,при добро желание.Наистина ми е интересно има ли сметка от такава уредба на кола с мононжекцион.Slavi_Lancia написа:Тва като настроика на "Фул Груп" сигурно се пуска, така всички дюзи цвъркат едновремено по малко. Аз бях питал на времето, ставало ама все некви проблеми изскачали по настроиките, и не оправдах цената. То не че обикновената ми легна кои знае колко по евтино.
Коментар
-
Хубуу де как работят последователно, кои им казва кога да отварят и по колко, от къде газ компа взима инфо и решава, аиде за фул груп ясно, ама как става да бачкат последователно за всеки цилиндър като на пълната инжекция?Ми турски с тази цена трябва да е с златен изпарител,тази цена да не е за Тамоната или както е известна Прогаз(мое лично мнение много добър ГИ "Тамона") А колкото до ползата при моното е толкова и при пълната инжекция,някой коли с пълен инйекцион стават подобре с конвекционална уредба(повече вървят и харчат малко)от колкото същия модел с ГИ.Това е индивидоално за модела.за настройката фулгруп и мерцедес е фулгруп а работи по добре последователно,за алфата 33 1.7 16в босер също.За сметката всеки сам си решава,а дали има сметка на кола инжекцион с ГИ вместо конвенционална?Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар