Danchojn написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за избора на газова уредба
Collapse
X
-
Нема се плашиш Данчо на моя фиат половин щуцер му мина през цилиндрите ти за малко стружки се притесняваш, и то при теб пластмасови
Дидо извадил си голям късмет с тоя Раил, при такива обстоятелства и аз съм съгласен че БРЦ са излишно скъпи. Но когато го слагах така бях наплашен от евтини неща че нещях пак да рискувам. Сега когато доста неста са ми по ясни , не ми пречи евтина реика поне ще знам кво да очаквам от нея като проблем, и въпреки това ако сега трябваше да избирам пак бих избрал БРЦ. Харесва ми бе :D
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
-
Ами какво да ви кажа
Карам по около 2-3000км на месец и си я настъпвам доста(колкото може де 
) Та интересно ми е струва ли си да слагам газ.Единственото което ме разубеждава е че тая кола струва 1200-1500лв а аз да инвестирам толкова пари в нея,по-добре да я бартеросам с доплащане от 1000лв и да взема нещо друго
Иначе гледах някви сайтове със ситеми по 800-900лв ама явно няма да мине номера за такава
Коментар
-
Ако имаш намерение да я караш повече от 5 месеца,слагай газ. след 12-14000км газовата уредба се е избила от разликата в цената газ-бензин.Ако смяташ да караш колата още 35 000км,пак слагай газ и от икономисаните пари ще можеш да си купиш още една такава,а тази да я хвърлишjack_daniels21 написа:Ами какво да ви кажа
Карам по около 2-3000км на месец и си я настъпвам доста(колкото може де 
) Та интересно ми е струва ли си да слагам газ.Единственото което ме разубеждава е че тая кола струва 1200-1500лв а аз да инвестирам толкова пари в нея,по-добре да я бартеросам с доплащане от 1000лв и да взема нещо друго
Иначе гледах някви сайтове със ситеми по 800-900лв ама явно няма да мине номера за такава 
Между другото основният недостатък на АГУ е че износва по-бързо гумите! Ще ме попитате как така? Ами просто е евтино и караш повече :D
Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар