здравейте на всички имам следното питане.харесах един фиат нов внос с монтирана газова уредба колата е много добра но има един проблем на газ работи перфектно но като включи на бензин се дави и не може да се форсира повече от 3000 оборота имате ли някаква идея на какво се дължи това защото ме притеснява да е купя в това състояние.благодаря ви много.

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

fiat bravo 1.8 16v gt

Collapse

X
- 

Re: fiat bravo 1.8 16v gt
може би не и достига горивоот карането на газ и стоене с почти празен резервоар, може да е дефектирала горивната помпаили нещо да се е запушило по пътя на бензинаmaiik написа:здравейте на всички имам следното питане.харесах един фиат нов внос с монтирана газова уредба колата е много добра но има един проблем на газ работи перфектно но като включи на бензин се дави и не може да се форсира повече от 3000 оборота имате ли някаква идея на какво се дължи това защото ме притеснява да е купя в това състояние.благодаря ви много.
 - 

И аз подкрепям мнението за бензиновата помпа - и при мрн го имаше този проблем!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
 - 

Ами, защо не минеш в еднин сервиз за една диагностика /да я закачите на тестера/ и голяма е вероятността да ти кажат точно какво е! 10-25лв. е диагностиката /поне в Русе/ ....maiik написа:на газ всичко е наред форсира се държи обороти.благодаря ти ще изчакам и други мнения.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
 - 

ако е нещо с горивото, както каза Митко трябва да се премери наляганетоако мислиш да я взимаш питай продавача дали е съгласен да отидете на един прегледпримерно Вантотрейд# Адрес: 1138 София, кв. Горубляне# бул. Самоковско шосе № 99# Тел./факс: 02/ 975 3168, 975 3169звъниш и си уговаряш часако търговеца не иска да я вади от гаража/автокъщата (нямал номера и подобни истории) може би има и друг проблем колатаmaiik написа:а някои дали има идея как най лесно може да се установи този проблем
Коментар
 - 

не пипай нищо,преди да разбереш,че за работа на газ и бензин ,въздуха необходим за добрата работа е различен
.на газ ти трябва много по малко.моята за разлика от теб ,не се форсира на ниски обороти при бензина и трябва да потеглям с около 5000 на първа хихиххи.според мен всичко ти е наред 

Alfa Romeo 156 2.0 TS
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар