ivan_pop написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto 1.8 hgt - Газов инжекцион ?
Collapse
X
-
Дай линк да видя къде производителя дава този разход за пропан и при какви режими на шофиране става въпрос?Като се прави сравнение на разхода между две горива,това трябва да става при един и същ начин на шофиране,при едни и същи условия(ускорение,спиране,изпреварване...зимно време,лято,и т.н.).И при едно и също състояние на автомобила.А не "преди две години като взех колата и ходих на море ми изгори X/100км. бензин,а сега ми гори 2X/100км. газ"!!!Ако разхода се засича на "градско",той ще е един ако се шофира в 11ч.,и съвсем друг ако се кара в 23ч.P.S.:Май се увлякох.Sev написа:тези 26% ги говоря за пропан-бутандосега не съм намесвал метана никъдеOVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
-
При тая скорост е нормално да ти даде разход 10/100км.Едва ли си карал само извън градско.А савалиш ли с 10-20 км. скоростта ще ти падне и разхода.kanuista написа:Значи момчето сложих си газов инжекцион на ланди ренцо. Вчера ходих до София пътя ми беше 300 км до софия.. карах със 130-140 и с 28 литра минах 300 км.. (цяла бутилка)
незнам нормално ли?
Коментар
-
е как какви режимиестествено че еднаквивиж немските сайтове на Fiat, Seat, Opel, Dacia - съответно Bravo, Leon, Corsa, Sanderoivan_pop написа:Дай линк да видя къде производителя дава този разход за пропан и при какви режими на шофиране става въпрос?Като се прави сравнение на разхода между две горива,това трябва да става при един и същ начин на шофиране,при едни и същи условия(ускорение,спиране,изпреварване...зимно време,лято,и т.н.).И при едно и също състояние на автомобила.А не "преди две години като взех колата и ходих на море ми изгори X/100км. бензин,а сега ми гори 2X/100км. газ"!!!Ако разхода се засича на "градско",той ще е един ако се шофира в 11ч.,и съвсем друг ако се кара в 23ч.P.S.:Май се увлякох.Sev написа:тези 26% ги говоря за пропан-бутандосега не съм намесвал метана никъде
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар