Днес отидох да заредя газ на някаква измислена газ-станция.Изминах 1 км и колата започна да гасне в движение.Изведнъж оборотите падат и изгасва.На място няма проблем колкото и да я форсирам си даржи оборотите,но тръгна ли и изгасва.Това го прави само на газ.На бензин върви перфектно.И така се прибрах.Въпроса е дали може да е кофти газта която съм заредил,но чак пък толкова.Забравих да кажа,че съм с газов инжекцион.

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Гасне на гас

Collapse

X
- 

според мен при движение влиза въздух някъде и ти обеднява сместта. т.е. ако имаш някой маркуч, който /например/ е изваден и е обърнат напред-по посока на движението на колата като тръгнеш и засмуква много въздух, на място си засмуква колкото му е нужно. не твърдя, че е това, просто предположениеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
 - 

така е, ако досега е било по същия начин и е вървяла без проблем не си прави труда. при газовия инжекцион има разни електроники моторчета сонди, които се грижат за оборотите, съжалявам, но там не мога да ти помогна не съм наясно.johnfound написа:Не си прави труда да сменяш тръби. При газовия инжекцион, този ефект не трябва да се получава. Най-вероятно проблема е със лоша газ, и/или запушен филтър. Това че на място можеш да я форсираш нищо не значи - в движение режима е съвсем друг.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
 - 

Днес замалко да ме блъснат.Не бях забелязал,че превключвателя на гаста е вкючен и както карах(на бензин) и колата превключи на гас.Бях точно на едно кръстовище и изгасна.Добре че хората срещу мен спряха.Какво да я правя тази гас(около 12 л)?Бутилката е 30л.Дали ако я смеся с друга гас ще мога да я карам или да я източа и да си слагам друга гас?

COUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
 - 

абе покарай още малко то като гледам още стотина км и ще свърши ако съдя по датата когато си пуснал поста излиза че за 2 дни си изразходил 18л значи днес тези 12 литра ще свършат :D то на тези скъпи горива си е престъпление да се изпуска ей така газта на вятъра :DNPD написа:Днес замалко да ме блъснат.Не биах забелязал,че превключвателя на гаста е вкючен и както карах(на бензин) и колата превключи на гас.Бях точно на едно кръстовище и изгасна.Добре че хората срещу мен спряха.Какво да я правя тази гас(около 12 л)?Бутилката е 30л.Дали ако я смеся с друга гас ще мога да я карам или да я източа и да си слагам друга гас?
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
 - 

]Ако си прежалил парите по-добре я изпусни за да не прецакаш колицата, и да нямаш по-нататъшни ядове! И сипвай само на проверени места! Аз зареждам само на Шел из цялата държава и досега проблем не съм имал. Е чат пат и на ОМВ.NPD написа:Май нещо не сте ме разбрали.Бутилката беше празна и съм заредил само за 10 лв.Което значи към 12л.И въобще немога да я карам на гас,затова си карам на бензин.Затова попитах дали ако я допълня ще мога да я изразходя или да я махна,но ще загазовам целия районVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар