Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ГИ БРЦ сама превключва на бензин! Филтрите са смен

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с ГИ БРЦ сама превключва на бензин! Филтрите са смен

    Здравейте колеги! Карам си Купето с ГИ БРЦ. От известно време колата си пали на бензин, загрява си, прехвърля на газ и след 3-4 мин. почва да пиука компютърчето че е включило на газ! Трябва 7-8 пъти да разцъкам копчето газ/бензин докато пак си включи на газ, след което почва да го прави този номер през по-голям период от време... И двата филтъра са сменени преди 1500км в БРЦ сервиза. От какво може да е според вас?
    I`m HOT cause I FLY!!!

    #2
    При мен го правеше, защото тръбичката, която идва от бутилката и влиза в изпарителя правеше един по остър завой преди да влзе в изпарителя.Спираш си газта от ботилкатаОтвиваш тръбичката от изпрарителя поизправяш колкото можеш, за да стане по малък градус завоявзимаш една тел и почваш да ръчкаш - то се усеща ако има запушванепосле пускаш газта от бутилката за няколко секунди за да издуха боклуказавиваш тръбичката на изпарителяпускаш газтаПросто остава графит вътре на завойчето.
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

    Коментар


      #3
      Има логика колега! Ще се пробвам! Ама не ми се ще да занимавам с газ! Много експлозивно ми се струва Ще ходя в дружба в БРЦ да се занимават, просто търся възможни варианти да не ме метнат нещо ! Мерси!
      I`m HOT cause I FLY!!!

      Коментар


        #4
        При мен правеше подобни проблеми, но не съм с ГИ. В БРЦ Дружба нищо не направиха. Просто нямаха желание. Колата сама прехвърляше от газ на бензин приблизително на всеки 35-40 км непрекъснат пробег. Питал съм няколко газаджии и никой нямаше идея какъв може да е проблема. Най-накрая отидох в БРЦ Пловдив. Обясних проблема на момчето и той веднага каза: Някъде губиш маса. Взе една жичка, опита една по една емулаторите на дюзите, намери тази, която си губеше масата, върза й един минус и от тогава, повече от половин година и десетина хиляди километра не е имало проблем. Дано съм бил полезен.
        FIAT Marea Weekend HLX 2.0 20V (147 hp)
        LPG System BRC Just

        Коментар


          #5
          И това е много добър вариант! Мерси колега! Ей сега Събота ще ходя до Дружба да видим ще имат ли желание да поработят!
          I`m HOT cause I FLY!!!

          Коментар

          Working...
          X