Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ehybridcar - някой да си е монтирал?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    ehybridcar - някой да си е монтирал?

    Незнам дали сте виждали това чудо:http://www.ehybridcar.eu/bgВодородна клетка правеща чудеса откъм разход, мощност и т.н.И в САЩ ги има, макар малко по различни.Само суперлативи, ама .....Ако някой е имал вземане-даване да се похвали/оплаче!
    F31 BMW 320d

    #2
    Е това вече ми се струва много добра технология.Дано навлезе по-масово.Никъде не видях цена,но ще си заслужава.А и запознатите да кажат дали може да се съчетава с газови и метанови уредби.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

    Коментар


      #3
      към 500 лв.незнам зимно време не замръзва ли!
      F31 BMW 320d

      Коментар


        #4
        Тurbodieselcomby написа:
        към 500 лв.незнам зимно време не замръзва ли!
        Ами пише до -25 няма проблем.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

        Коментар


          #5
          Това да не е като генератора за Браунов газ
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

          Коментар


            #6
            Разгледах им сайта и без да съм спец ще кажа, че това намирисва - точно като магнитите, които намаляват разхода (уж). 1.пише, че се продава в цяла Европа, а дистрибутори има само в България.2. Гугъл не е чувал за тази технология. Още повече - има домейн ehybridcar.com, който явно не е просъществувал и се продава. 3. В сайта няма контакт за връзка с производителя, само с дистрибутори. АКо производителят е действителен и е направил това "откритие", едва ли ще иска да се крие.4. В сайта няма нито един документ, който да показва, че е направено поне едно изпитване. Ще се съгласите, че данните от саита "икономия до 40%" може да значи и "0%", а да се доказва, че като ти закачат нещо в колата, тя ще работи, с клип в youtube си е направо смешно. 5. Като допълнение към горното - няма никаква информация за патенти където и да е по света.6. ... Не се сещам, но съм сигурна, че мога да продължа списъкаПредвид горното, мисля че това е поредното "нещо" за смукане на пари от доверчиви хора.
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

            Коментар


              #7
              Ето и от чужбина:http://www.hho-plus.com/а нещо друго от БГ:http://hho-hydrogensystems.com/
              F31 BMW 320d

              Коментар


                #8
                Тurbodieselcomby написа:
                а нещо друго от БГ:http://hho-hydrogensystems.com/
                Тук мернах нещо интересно Система ECOMAX Система, която отстранява детонацията при работа на двигателя с нискокачествени горива. Може да се използва за тунинг - увеличаване на степента на сгъстяване и увеличаване на налягането от турбокомпресора. :D Заааеби

                Коментар


                  #9
                  Тurbodieselcomby написа:
                  Ето и от чужбина:http://www.hho-plus.com/а нещо друго от БГ:http://hho-hydrogensystems.com/
                  Може би се изразих неправилно - не технологията е непозната, а тази въпросната джаджа, за която се твърди, че ще върши същата работа. Ако си забелязал, в първия сайт има адрес и телефон за връзка, докато в българския няма. Освен това на външен вид въпросните джаджи се различават, което означава, че не са едно и също производство. Самото наличие само на форма за контакт без какъвто и да е телефон и адрес, говори за абсолютна несериозност. Поне един документ да бяха изтипосали в сайта за някакъв тест... Сори ама ми е много странно как може да се хвърляте на такива сайтове - повтаря се историята с бабичките, на които повече от половин българия се смее, че си дават парите на измамници, при условие, че по едно време се предупреждаваше ежедневно. Когато в един сайт няма адрес и телефон за връзка - не би трябвало да го поглеждате изобщо, независимо колко дистрибутора ще изтипоса. освен това нагло лъже, че се продава в цяла Европа - като гледам, само в БГ се продава.
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

                  Коментар


                    #10
                    Струва ми се, че това е пълна измислица. Ако мине номера мине...

                    Коментар


                      #11
                      Не е измислица колега. Това е на база на откритие направено от българин. В Корея от години правят заваръчни апарати на този принцип и могат да заварят метал за тухла, поради по-високата температура в сравнение с ацениленовата горелка.
                      Няма начин да няма начин!

                      Коментар


                        #12
                        също:http://nrg.blog.bg/technology/2008/0...tchasti.165465
                        F31 BMW 320d

                        Коментар


                          #13
                          А това от същият сайт ?http://hho-hydrogensystems.com/40-%D...BB%D1%81-.html
                          Устройство за икономия на гориво "Пулс"Устройството "Пулс", има ефект при инжекционни системи с различни видове гориво. Икономията е от 8 до 18%, времето за монтаж при домашни условия - 5 минути.устройство ПулсУстройството променя процесите електрическата система на автомобила, което може значително да облекчи генератора, да удължи живота на батерията, да увеличи мощността на искрата. Устройството също така намалява количеството на впръскване на горивото чрез намаляване на натоварването на електрическата инсталация на автомобила.
                          Мълииии ще почина.
                          Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

                          Коментар


                            #14
                            Абсолютна глупост.Ще ви цитирам мнение от колега от Ситроен форума, където са обсъждали същата джаджа:"А откъде ще идва енергията за електролизата?Никой не е победил закона за запазване на енергията. За разцепване на водната молекула на водород и кислород отива толкова енергия, колкото се получава при свързване на същите отново във вода. Дотук сме на нулата, нито печалба, нито загуба. Но това е ако гледаме на микро ниво. На макро ниво какъвто и механизъм да се построи, той ще има някакви загуби, и като цяло сме на загуба от идеята.Това е шашма, също като "магнетизирането на въздуха" на входа на двигателя."По-точно нямаше да мога да го напиша и аз.В сайта си са пропуснали да кажат, и че изгарянето на водород в обикновен ДВГ е най-големият негов враг. На първо място на изпускателната система, а после и на целия двигател. При изгарянето на водород се образува чиста вода под формата на водна пара с много висока температура, която предизвиква скоростна корозия във всички метални части.Едит: Аааа, писали са, че "не се наблюдават окислителни процеси"... Хм. Това че не се наблюдават, не значи, че ги няма.Всеки който кара на газ, знае какво става с ауспуха му...

                            Коментар


                              #15
                              много в бъдещето отидохме....има време до като почнем във всяка кола да слагаме хидрогенни генератори
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

                              Коментар

                              Working...
                              X