Съветвам ви да го направите и най-вече за тези които карат на къси разстояния.Пробиите отвор около 3-4 мм. в най-ниската част на гърнето и за да се изтича конденза който през зимата може да ви изиграе лоша шега.Аз го направих преди седмица на Бравото и резултата е около половин литър от задното гърне и около 200 грама от средното.

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Отвор на средното и задното гърне заради АГУ.

Collapse

X
- 

Хубуу де и аз съм си го мислил, ама с дупка или без така или иначе ще изгние, кат му дупнеш дупка ще тръгне да гние от дупката , тая година е 4 мм догодина може да е 12
 ако не го дупнеш некои ден само ша се дупне, не мисля че ще му помогнеш много с дупка, освен ако не намериш начин как да изолираш дупката да не се мокри голото желязо, примерно с преобразувател за  ръжда кат се дупне да се мацне.

Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
 - 

По-добре с дупка отколкото пълно с вода.Slavi_Lancia написа:Хубуу де и аз съм си го мислил, ама с дупка или без така или иначе ще изгние, кат му дупнеш дупка ще тръгне да гние от дупката , тая година е 4 мм догодина може да е 12
 ако не го дупнеш некои ден само ша се дупне, не мисля че ще му помогнеш много с дупка, освен ако не намериш начин как да изолираш дупката да не се мокри голото желязо, примерно с преобразувател за  ръжда кат се дупне да се мацне.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
 - 

u_bo
именноSlavi_Lancia написа:...кат му дупнеш дупка ще тръгне да гние от дупката , тая година е 4 мм догодина може да е 12
 а...
Коментар
 - 

u_bo
 има и друг начин да се осигури ’липсата’  на вода в гърнетои той е яко продухване 
 - карайте ги тез коли с повече газ - не ги жалете :0

Коментар

Реклама

Collapse

Коментар