Здравейте.Искам някой който има идея.За смяната на испарител 60 лева нормална цена ли е?

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Испарител..

Collapse

X
- 

изпарителя от тях или от теб, не знам но ми се струва множкоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
 - 

Няма как за 60 лв. да ти поставят нов изпарител и в цената да е включен той и подмяната.Аз с автобус ще дойда от Казанлък до София да го сменя и пак ще ти е по евтино.bmahob написа:изпарителя от тях или от теб, не знам но ми се струва множкоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
 - 

Не аз казвам дали изпарителя той си го има или това монтаж +цена на изпарителя :DTornado написа:Няма как за 60 лв. да ти поставят нов изпарител и в цената да е включен той и подмяната.Аз с автобус ще дойда от Казанлък до София да го сменя и пак ще ти е по евтино.bmahob написа:изпарителя от тях или от теб, не знам но ми се струва множкоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
 - 

Re: За изпарителя
Ако е само изпарител не е нормално. Цената му е около 120-130лв ( Ловато,електрически) + още 20-30 Абе до 150 да но чак пък 200? Не знам,попитай и на други места,все пак в криза сме,трябва и да попестяваме по някой друг левbrilqntina написа:на мен ми искат 200 лв като даже ми казаха че ще ми направят 20 лева отстъпка.Какво ще ми кажете?Нормално ли е?

Fiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
Fiat Marea 1.6 16v 99
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар