колеги здравейте, интересува ме нормално ли е разхода да се вдигне от спортен филтър

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

спортен филтър

Collapse

X
- 

До колкото съм запознат, не не е нормално да е от него.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
 - 

Е то и с обикновен филтър като мачкаш педала ти гори повече нали
?

Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
 - 

Колега не е нормално да ти гори повече от спортния филтър освен ако той не е от "Илиенци" и е за 10-12лв.jordan85 написа:Имах предвид че гори повече като мачкаш колата със спорният филтър, отколкото с обикновенияbatproho написа:Е то и с обикновен филтър като мачкаш педала ти гори повече нали
?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
 - 

Колега искам да те попитам ти караш ли със спортен филтър или просто си чел някъде си че спортния ти свалял, не искам да се заяждам но аз карам с такъв над 3г вече не помня от кога и първите ми впечетления бяха че колата взе да върви по леко но като се пържи взе да гори малко повече, иначе при нормално каране разхода се запазиbatproho написа:Колега не е нормално да ти гори повече от спортния филтър освен ако той не е от "Илиенци" и е за 10-12лв.jordan85 написа:Имах предвид че гори повече като мачкаш колата със спорният филтър, отколкото с обикновенияbatproho написа:Е то и с обикновен филтър като мачкаш педала ти гори повече нали
?

Peugeot 307 2.0i ГИ
ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp
Коментар
 - 

Абе хора и от илиянци да е и от космоса да е и да няма даже филтър все е една и съща,няма разлика.Но все пак при всяка промяна по мотора се иска допълнително настройка на газта.batproho написа:Колега не е нормално да ти гори повече от спортния филтър освен ако той не е от "Илиенци" и е за 10-12лв.jordan85 написа:Имах предвид че гори повече като мачкаш колата със спорният филтър, отколкото с обикновенияbatproho написа:Е то и с обикновен филтър като мачкаш педала ти гори повече нали
?
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар