Здравеите  колеги  знам че сега ще кажете че това не е болка за умиране , но когато едно нещо е работило безпроблемно и се прецака направо полудявам докат не го управя .   проблемът е в нивомера  на бутилката блокирал е насредата и не мърда и предполагам от там идва и това че на ключа ми светят постоянно 3 точки независимо празна или пълна.  Проблемът доиде след като отидох до няклолко магазина за части за да купя нов датчик(нивомер) , гледаха ме като индянци и ми казаха че отдавна не са виждали такива и сега не мога да си намеря нов за да го сменя Моят  е с 4 кабелчета  и там кадето те влизат в нивомера няма букса а  директно са запоени за нивомера,  а в магазините са с  2 кабелчета и с букса на нивомера .  даите някаква идея какво да направя или от каде да си намеря същият датчик ??????????ето и снимки дано някои е виждал подобна антика или поне има идея от каде да я изкопая  ??? ги-зенит jz-2005Поздрави

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

спря да отчита колко газ имам в бутилката

Collapse

X
- 

да колега видях много такива но е с букса за 2 кабела както пише по горе , пратих меил на вносителите на аг зенит да ми кажат каде да търся , но явно съм прекалено малък клиент и ги е марзяло да драснат два реда по меила така че ще отида на место да поразпитам но нямам време в момента можеби тия дни началото на седмицата ще ги посетяweekend hlx 2.0 20v
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар